• 1401/07/30 - 07:15
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

6478.mp3 انتصاب دکتر علی مشکی مدیر درمان معاونت درمان به سمت جانشین مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

طی حکمی از جانب آقای دکتر سید محمد طباطبائی مسئول محترم بسیج جامعه پزشکی ، آقای دکتر علی مشکی به سمت جانشین مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب گردید .

متن این حکم به شرح ذیل میباشد:

برادر بسیجی جناب آقای علی مشکی

با سلام و احترام

به موجب این حکم جنابعالی به سمت جانشین مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب میشوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و نصب العین قراردادن تقوا، جهاد در راه خدا، رهمنودهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیان گذار شجره طیبه بسیج حضرت امام خمینی (ره) و فرامین مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) بتوانید با بهره گیری از امکانات مادی و معنوی، برنامه ها و وظائف محوله را به نحو شایسته انجام دهید و در جهت تحقق و پویائی بسیج دهها میلیونی گامهای موثری بردارید.

دکتر سید محمد طباطبائی

مسئول بسیج جامعه پزشکی