معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در کمیته دوراپزشکی :
ما با فعال کردن خدمات پزشکی از راه دور به دنبال کاهش مراجعه حضوری به مراکز درمانی هستیم
کمیته پاد ( دورا پزشکی ، پزشکی ای از راه دور ) با حضور معاون درمان دانشگاه ، مدیر فناوری اطلاعات و دیگر اعضای هیات رییسه برگزار شد.هدف از تشکیل این کارگروه راه اندازی و ارائه خدمات الکترونیکی آنلاین در مراکز درمانی برای کاهش مراجعات حضوری و افزایش رضایت مراجعین است.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، کمیته پاد ( دورا پزشکی ، پزشکی ای از راه دور ) با حضور دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه به عنوان رییس کمیته و دیگر معاونین دانشگاه برگزار شد.
استفاده از فناوریهای ارتباط از راه دور جهت ایجاد، ارتقاء یا تسریع خدمات سلامت را پزشکی از راه دور یا دورا پزشکی میگویند. این سیستم به وسیله بانکهای اطلاعاتی، مرتبط ساختن مراکز درمانی و تیم درمان یا انتقال اطلاعات تشخیصی کار میکند. در واقع پزشکی از راه دور، به کاربردن تکنولوژی های ارتباط الکترونیکی و فناوری اطلاعات برای ارائه خدمات سلامت (اعم از تشخیصی ، درمانی و..) می باشد.
دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در این کمیته گفت : ما به دنبال کاهش مراجعه حضوری مردم هستیم.از این رو باید کیفیت ارائه خدمات آنلاین و از راه دور به گیرندگان خدمت در مراکز تابعه ارتقا یابد.
وی افزود: نوبت دهی الکترونیک ، ویزیت آنلاین (راه اندازی درمانگاه مجازی ) و نسخه نویسی الکترونیک از پیش نیازهای خدمات پزشکی از راه دور است و کیفیت عملکرد آنها نقش بسزایی در ارتقا سطح دسترسی مردم به خدمات پزشکی دارد ، از این رو نرم افزارهای موجود در این رابطه باید ارتقا یابد و در خدمت مردم باشند.
مشکی از حاضرین جلسه خواست : پس از بررسی نرم افزار هی فعال در سطح دانشگاه درباره عملکرد آنها نظرات خود را ارائه کنید و به چابک سازی سیستم توجه کنید. همچنین جلسات کارگروه های تخصصی برگزار شده و نتایج آن به معاونت درمان ابلاغ شود.
لازم به ذکر است در این کمیته دکتر بتول مهرشاد مدیر فناوری اطلاعات ، دکتر فاطمه رضوان مدنی مدیر کل بازرسی و علیرضا حبیبی سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز حضور داشتند.
کامنت