• 1402/11/02 - 12:28
  • - تعداد بازدید: 95
  • - تعداد بازدید کنندگان: 78
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
معاون رئیس جمهور:

رویکرد بنیاد ملی نخبگان برای پزشکان نخبه تغییر می‌کند/ تسهیلات در اختیار اساتید

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از تغییر رویکرد بنیاد ملی نخبگان برای حمایت از نخبگان پزشکی تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: تمام تسهیلات بنیاد از جمله پژوهانه و تسهیلات نظام وظیفه به صورت بسته‌های مختلف در اختیار اساتید نخبه پرور قرار خواهد گرفت.

322607.mp3 رویکرد بنیاد ملی نخبگان برای پزشکان نخبه تغییر می‌کند/ تسهیلات در اختیار اساتید

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران که با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر بهداشت برگزار شد، عنوان کرد: یکی از مهمترین داشته‌های مردمی انقلاب اسلامی، نظام سلامت است.

 

وی ادامه داد: براین اساس باید جایگاه بالای نظام سلامت را نگه داشت و به ارتقای آن کمک کرد. در حوزه سلامت امروز افق‌های جدیدی از جمله پزشکی فرد محور و پزشکی بازساختی مطرح شده و در درمان بیماری‌هایی که بشر تاکنون نتوانسته بر آن غلبه کند، با تغییر پارادیم نگاه به درمان و سلامت، راهکارهای فناورانه و جدید ایجاد شده است.

 

فیروزآبادی با اشاره به لزوم حرکت در مسیر کار فناورانه، عنوان کرد: حرکت جامعه سلامت و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی به سمت فناوری، یک ضرورت جدی است. حوزه سلامت از آنجا که به طور مستقیم با بازار مصرف، اقتصاد و مراجعان خود در ارتباط است، به شکل نیاز محور و عملیاتی می‌تواند فعالیت کند. براین اساس بهترین توفیقات در شرکت‌های دانش بنیان، زمانی حاصل شده که فعالین حوزه سلامت با شناسایی شرایط، نیازها و بازار، مجوزها و فرآیندها در توسعه محصول، فناوری و خدمت جدید مشارکت کرده اند.

 

معاون رئیس جمهور ادامه داد: ساز و کار شناسایی و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان ارتقا یافته و شرکت‌های دانش بنیان نوپا پس از حداکثر ۶ ماه فعالیت فناورانه می‌توانند دانش بنیان شوند و شرکت‌های نوپا تا ۵ سال نخست و تا زمانی که گردش مالی آنها از ۵ میلیارد تومان بالاتر نرفته، مشمول معافیت مالیاتی می‌شوند.

 

فیروزآبادی از تغییر رویکرد بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی و حمایت از نخبگان به خصوص نخبگان پزشکی خبر داد و گفت: نظام شناسایی بنیاد ملی نخبگان از رویکرد خوداظهاری و پر کردن فرم به شناسایی فعال تبدیل می‌شود و برگزیدگان جشنواره‌های بزرگ حوزه سلامت می‌توانند عضو بنیاد ملی نخبگان شوند.

 

وی با تاکید بر حمایت بنیاد ملی نخبگان از اساتید ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی، خاطرنشان کرد: حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان به جای اینکه با تقاضای افراد باشد، حول محور اساتید خواهد بود. در این مسیر، اساتید ویژه از سوی بنیاد ملی نخبگان شناسایی می‌شوند و تمام تسهیلات بنیاد از جمله پژوهانه و تسهیلات نظام وظیفه به صورت بسته‌های مختلف در اختیار اساتید نخبه پرور قرار خواهد گرفت.

 

پناهی: تحقیقات براساس نیاز جامعه، مردمی می‌شود

 

در ادامه این مراسم دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه از دو سال گذشته نگرش تحقیقات و فناوری را با حفظ تولید و جهش علم، به سمت فناوری برده ایم، عنوان کرد: در همین راستا نشست‌های متعددی با تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی و به خصوص معاونت‌های تحقیقات و فناوری برای کمتر شدن فاصله دانشگاه‌های علوم پزشکی با صنعت انجام شد.

 

پناهی ادامه داد: یکی از برنامه‌های مهم در دانشگاه‌های علوم پزشکی، تکمیل زنجیره تولید بوده که هدف ما نیز بوده است که در این زمینه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد و فناوری برای ارتقای زنجیره تولید ایجاد شد.

 

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تصریح کرد: در ابتدای دولت مردمی تعداد ٧٠٠ شرکت دانش بنیان داشتیم که این تعداد امروزه به بیش از ١٤٠٠ شرکت رسیده که این شرکت‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله مواد اولیه دارو، دارو، تجهیزات پزشکی و سایر حوزه‌ها بوده است.

 

پناهی خاطرنشان کرد: عدالت محوری و استفاده از تمام منابع وزارت بهداشت بر اساس ظرفیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی، مردمی کردن تحقیقات بر اساس نیازهای مردم و جامعه که بر اساس رصد کردن صورت می‌پذیرد و همچنین مسئله محور بودن دانشگاه‌های علوم پزشکی و اقتصاد دانش بنیان از جمله برنامه‌ها و سیاست‌های مهم وزارت بهداشت است.

 

گفتنی است، بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی با حضور معاون اول رئیس جمهور، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، وزیر بهداشت، دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی و جمعی از مدیران ارشد وزارت بهداشت و محققین، در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، همچنین این جشنواره با شعار مهار تورم و رشد تولید و حمایت از تحقیقات و فناوری‌ها در راستای حل مشکلات حوزه سلامت کشور در ۵ کمیته علوم پایه، علوم بالینی، فناوری، دانشجویی و بهره وری و ارتقای سلامت برگزار شد، در این جشنواره از ۴ محقق، سه مخترع، دو فناور، سه محقق جوان، دو دانشجوی فناور، دو پژوهش کاربردی، دو طرح تحقیقاتی، ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی، ۶ مرکز رشد فناوری سلامت، ۱۹ مرکز تحقیقاتی، ۳ شرکت دارای محصول برتر، یک شرکت دانش بنیان، ۶ مجله فارسی و انگلیسی و همچنین چندین واحد توسعه بالینی بیمارستان‌ها تقدیر شد.

پایان مطلب//

  • گروه اخبار : اخبار داخلی
  • کد خبر : 322607
:
کلیدواژه ها
A. Ramezanpour
خبرنگار

A. Ramezanpour

Template settings