• 1403/10/19 - 13:50
  • - تعداد بازدید: 82
  • - تعداد بازدید کنندگان: 61
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

جلسات وبیناری اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه ایران با مددکاران اجتماعی مراکز درمانی برگزار می شود

اداره مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران از ابتدای آذرماه 1403 با بهره گیری از برقراری ارتباط در فضای رسمی و مورد تایید، جلسات وبیناری با رویکرد افزایش دانش ، مهارت ، تقویت عملکرد مددکاران اجتماعی مراکز درمانی تابعه دانشگاه و رفع موانع و چالش های موجود برگزار می کند.

343354.mp3 جلسات وبیناری اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه ایران با مددکاران اجتماعی مراکز درمانی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، اداره مددکاری اجتماعی دانشگاه از ابتدای آذرماه 1403 با بهره گیری از برقراری ارتباط در فضای رسمی و مورد تایید، جلسات وبیناری با رویکرد افزایش دانش ، مهارت ، تقویت عملکرد مددکاران اجتماعی دانشگاه و رفع موانع و چالش های موجود برگزار می کند.

 

برای برقراری عدالت اجتماعی در بهره گیری از خـدمات بهداشـتی ، مردم نیاز به دسترسی برابر به منابع اولیه دارند و مددکاران اجتماعی بالینی به دنبال حذف موانـع در ساختار سازمان می باشند.

آنها همچنین در محـیط اطـراف بیمـار یـا در نگرش بیماران مداخله کرده تا در سیر درمان بهترین نتیجه حاصل شود.

 

مددکاران همچنین از انواع مداخلات شامل مداخلات فـردی، گروهـی و جامعـه ای در کـاهش پیامدهای بیماری بر فرد و خانواده استفاده می کنند. در فرآیند ارائه خدمات ،مددکاران اجتماعی در مراکز درمانی با چالش ها و موانع متعددی رو به رو هستند که متخصصین این حرفه را در ارائه نقش های حمایت کننده محدود می کند.

 

از جمله این موانع می توان به مشکلات اقتصادی در سطح جامعه، عدم وجود امکانات حمایتی مناسب و منابع اجتماعی ناکافی در سطح جامعه، عدم همکاری نهادهای برون سازمانی در ساماندهی بیماران آسیب پذیر، کمبود نیرو در مراکز درمانی، همکاری ضعیف میان ارائه دهندگان خدمت با بیماران و خانواده ها، شناخت ناکافی افراد جامعه و متخصصین در مراکز درمانی از نقش مددکاران اجتماعی در بهبود وضعیت بیماران و...اشاره کرد.

 

با توجه به ابلاغ پروتکل ها، دستورالعمل ها و فعالیت های تخصصی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در طی سال های اخیر و گسترش دامنه عملکرد حرفه ای مددکاران اجتماعی در نظام سلامت و همچنین حساسیت ارائه خدمات و مداخلات به گروه های آسیب پذیر و آسیب دیده اجتماعی توسط مددکاران اجتماعی و سایر علل مطرح شده منجر به تدوین فرآیندی در راستای ارتباط مداوم و هدفمند مددکاران اجتماعی مراکز درمانی با معاونت درمان شد.

 

این فرآیند بمنظور بررسی چالش های موجود و پیش رو، پیشبرد اهداف حرفه ای و رشد و توسعه مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران تدوین شده که منجر به برنامه ریزی با در نظر گرفتن شرایط محل کار، بهره وری در زمان و هزینه شده است.

 

جلسات وبیناری بصورت آموزشی، اتاق فکر و مشارکتی، حل مسئله ، بحث وگفتگو و در قالب موضوعات گفته شده سه شنبه ها بصورت یک هفته درمیان برگزار می شود.

 

1-بررسی کیس های دشوار( به روش case study)

2 - بررسی چالش های مراکز درمانی

3- ارائه آموزش های کوتاه مدت

 

برنامه برگزاری جلسات تا پایان 1403 بصورت زیر می باشد:

برنامه زمانبندی جلسات

زمان

 

سه شنبه

1403/08/21

سه شنبه

1403/09/06

سه شنبه

1403/09/20

سه شنبه

1403/10/04

سه شنبه

1403/10/18

سه شنبه

1403/11/02

سه شنبه

1403/11/16

سه شنبه

1403/11/30

سه شنبه

1403/12/14

عنوان جلسه

جلسه توجیهی و همفکری در خصوص زمان، محتوا و فرایندهای برنامه

جلسه ارائه شیوه نامه مددکار نمونه 1403

جلسه بررسی کیس پیچیده

جلسه بررسی چالش ها و فرایند ها

جلسه بررسی کیس

ارائه آموزش

جلسه بررسی کیس

ارائه آموزش

جلسه بررسی فرایندها و چالش ها

 

 

  • گروه اخبار : اخبار داخلی
  • کد خبر : 343354
:
کلیدواژه ها
سارا حجازی
خبرنگار

سارا حجازی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings