• 1404/01/02 - 20:08
  • - تعداد بازدید: 40
  • - تعداد بازدید کنندگان: 39
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در دومین روز بازدیدهای نوروزی 1404 رقم خورد

بازدید دکتر توکلی از ستاد هدایت معاونت درمان دانشگاه به همراه حضور در 6 بیمارستان‌

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از ستاد هدایت معاونت درمان دانشگاه و بیمارستان‌های شهدای سلامت ملارد، امام خمینی شهریار، امام سجاد شهریار، بیمارستان شهدای هفتم تیر، فیروزآبادی و فیروزگر بازدید کرد. همچنین در این راستا بازدید از بیمارستان سردار سلیمانی از سوی معاون درمان صورت پذیرفت.

346358.mp3 بازدید دکتر توکلی از ستاد هدایت معاونت درمان دانشگاه به همراه حضور در 6 بیمارستان‌
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در ادامه بازدیدهای نوروزی خود از معاونت درمان و ستاد هدایت در این معاونت که وظیفه هماهنگی انتقال بیماران به مراکز درمانی و بین بیمارستانی را بر عهده دارد، بازدید کرد. همچنین نظارت بر فعالیت آمبولانس‌ها و مدیریت حوادث و Eoc بر عهده این واحد است. ستاد هدایت به صورت 24 ساعته و تمام وقت اورژانس های مراکز درمانی را مانیتور می‌کند و بر کار آنها نظارت دارد.

 

همچنین در بازدید‌ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان امام سجاد شهریار و بیمارستان امام خمینی این شهرستان، دکتر حسین حق ورودی نماینده مجلس مردم شهریار، قدس و ملارد به همراه امام جمعه شهریار و نماینده فرماندار شهرستان نیز حضور داشتند.

 

در این راستا دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه از بیمارستان سردار سلیمانی بازدید کرد. این بیمارستان قطب مسمومیت غرب تهران است و تمامی تخت های این بخش که شامل 11 تخت است با حضور 4 فلوشیپ مسمومیت و با درصد اشغال کامل و صد درصدی فعال است. 

 

 

  • گروه اخبار : اخبار داخلی,اخبار مراکز درمانی
  • کد خبر : 346358
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings
Close menu