• 1403/05/14 - 09:35
  • - تعداد بازدید: 123
  • - تعداد بازدید کنندگان: 89
  • زمان مطالعه: 6 دقیقه
معاون درمان در جلسه روسای بیمارستان ها :

با حذف ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات پزشکی با مشکلات جدی روبه رو هستیم/ برگزاری آزمون استخدامی و جذب 150 نیروی پرستاری تا ماه آینده

جلسه روسای بیمارستانها با حضور دکتر علی مشکی معاون درمان ، دکتر ساجده ریاضی معاون توسعه و دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ، روسا و مدیران بیمارستان های تابعه در محل بیمارستان فیروزگر برگزار شد. در این جلسه حضار به بررسی چالش ها و مشکلات بیمارستان فیروزگر، بحث راه اندازی توریسم درمانی و بخش های VIP در مراکز درمانی، راه اندازی آزمایشگاه مرجع و مشکلات حذف ارز ترجیحی در خرید تجهیزات پزشکی پرداختند.

336573.mp3 با حذف ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات پزشکی با مشکلات جدی روبه رو هستیم/ برگزاری آزمون استخدامی و جذب 150 نیروی پرستاری تا ماه آینده

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه روسای بیمارستانها با حضور دکتر علی مشکی معاون درمان ، دکتر ساجده ریاضی معاون توسعه و دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ، روسا و مدیران بیمارستان های تابعه برگزار شد.

 

دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران جلسه روسای بیمارستان ها را جلسه ای بسیار مهم برشمرد و از تمامی روسا و مدیران بیمارستان ها خواست به موقع در این جلسات حضور داشته باشند . وی گفت همگی ما اینجا هستیم تا مشکلات بیمارستان ها را بررسی کنیم و بتوانیم با همفکری هم چاره جویی کرده و بخشی از آن ها را حل کنیم. مراکز درمانی ما ویترین دانشگاه هستند و حل نشدن مشکلاتشان ضربه بزرگی به دانشگاه می زند.

 

حذف ارز ترجیحی

مشکی حذف شدن ارز ترجیحی در سیستم بهداشت و درمان را مشکلی جدی تلقی کرد و گفت : با حذف ارز ترجیحی برای خرید دستگاه های تجهیزات پزشکی دچار مشکلات زیادی هستیم . با این ارقام خرید دستگاه ها سرمایه ای و اصلی عملا امکان پذیر نیست ، از طرفی شاهد فرسودگی تجهیزات در مراکز درمانی هستیم. همچنین تعرفه های درمانی با هزینه های تجهیزات پزشکی همخوانی ندارد و مجبور خواهیم شد دستگاه هایی که هزینه مواد مصرفی بالایی دارند استفاده نشوند و این مسئله به سیستم درمان و آموزش پزشکی لطمه خواهد زد. از وزارت بهداشت خواهشمندیم که چاره جویی کرده و در تامین منابع مالی به ما کمک کنند. به عنوان راه حل پیشنهاد می دهیم تجهیزات بین بیمارستان ها منتقل شوند و بیمارستان هایی که از یک سری تجهیزات کمتر استفاده می کنند تجهیزات خود را به بیمارستان هایی دهند که استفاده بیشتری از آنها دارند. 

 

کمبود نیروی پرستاری در مراکز

معاون درمان دانشگاه درباره مشکل کمبود پرستار تصریح کرد : باید تلاش کنیم کمبود نیروی پرستاری در بیمارستان ها را به نحوی حل کنیم. برگزاری آزمون های استخدامی پرستاری یکی از این راه حل ها است.همچنین می توان با ایجاد انگیزه پرستاران را ترغیب به ماندن و عدم ترک مراکز درمانی کرد و این ایجاد انگیزه از راه های مختلف همچون افزایش دریافتی آنان و فراهم کردن امکانات رفاهی مانند راه اندازی مهد کودک در محیط کارشان میسر خواهد شد.

 

راه اندازی آزمایشگاه مرجع

 ایجاد آزمایشگاه مرجع از دیگر موضوعاتی بود که مطرح شد.

 

مشکی گفت : در حال بررسی هستیم که در حاشیه تهران یک آزمایشگاه مرجع راه اندازی کنیم و آزمایشگاه بیمارستان های حاشیه ای را به آنجا منتقل کنیم.در صورت موفق بودن این طرح ، آن را در بیمارستان های تهران هم پیاده سازی خواهیم کرد.

 

بررسی چالش ها و مشکلات بیمارستان فیروزگر

دکتر خالقیان رییس بیمارستان فیروزگر درباره چالش های بیمارستان توضیح داد.

 

خالقیان گفت : از نظر تعداد نیرو به خصوص نیروهای پرستاری دچار مشکل هستیم و به همین علت نیروهای پرستاری ما با تعداد تخت ها متناسب نیست. همچنین قانون استفاده از معافیت تک فرزندی باعث کاهش تعداد نیروهای طرحی شده است.

 

وی اذعان داشت : کمبود فضای فیزیکی همچنین امکان پذیر نبودن گسترش بیمارستان برای ما مشکلاتی ایجاده کرده و همچنین از نظر ایمنی نیز چالش داریم.نرده ها،درب هاو راه پله های خروجی نیازمند استاندارد سازی هستند . علائم ، تابلو های شب رنگ و خط کشی ها نیازمند بازبینی و اصلاح هستند.بیمارستان فیروزگر به دلیل باریک بودن خیابان های اطرافش در صورت وقوع آتش سوزی دچار بحران خواهد شد .

 

خالقیان افزود : برای مقابله با بحران نیازمند تامین مخزن 12 هزار لیتری آتش نشانی هستیم و برای رویارویی با بحران قطعی برق باید مخزن دیگر گازوئیل به حجم 6 هزار لیتر خریداری شود که بتوانیم تا 48 ساعت برق بیمارستان را با ژنراتور تامین کنیم. برای مقابله با گرما چیلرهای سرمایشی بیمارستان نیازمند تعمیر هستند ، چیلرهای کنونی فرسوده و قدیمی شده است.

 

رییس بیمارستان فیروزگر درباره فرسودگی و کمبود تجهیزات گفت : تعدادی از دستگاه های بیمارستان فرسوده شده و نیازمند خرید دستگاه های جدید هستیم در عمل های لاپاراسکوپی با چالش کمبود تجهیزات مواجهیم و همچنین تهیه اقلام مصرفی با سختی امکان پذیر است. 

 

وی گفت : ما در حال حاضر در بیمارستان فیروزگر 400 فراگیر رشته پزشکی داریم . تعمیر پاویون فراگیران پزشکی که محل استراحت و اسکان آنهاست نیازمند تعمیر اساسی است همچنین امکانات رفاهی آنجا کمبود های زیادی دارد که برای حل این مشکلات از دانشگاه درخواست داریم که به ما کمک کند.

 

وی همچنین درباره طلب بیمارستان از سازمان های بیمه گر توضیح داد و گفت ما از بیمه ها طلب زیادی داریم و متاسفانه علی رغم قولی که داده بودند این مسئله انجام نشده است و از نظر مالی مشکلات زیادی را برای ما به وجود آورده اند.

 

گردشگری سلامت 

نرگس وصال سرپرست اداره گردشگری سلامت معاونت درمان درباره اهمیت گردشگری سلامت و جذب بیماران خارجی در مراکز درمانی صحبت کرد.

 

وی از روسای مراکز درمانی خواست امکانات مرکز درمانی خود را بررسی کرده ،فرآیندهای خود را اصلاح کنند و با کمک معاونت درمان به تمدید پروانه های گردشگری سلامت IPD خود اقدام کنند.

 

راه اندازی بخش VIP در مراکز درمانی

سیمین اسحاقیان سرپرست اداره اقتصاد درمان درباره دستورالعمل و ضوابط تخت های VIP در بیمارستان ها توضیح داد.

 

اسحاقیان گفت هر بیمارستانی می تواند تا ده درصد تخت های فعال و مصوب شده در پروانه خود را به تخت های VIP اختصاص دهد مشروط به اینکه تمامی شرایط قید شده در دستورالعمل های تخت VIP را داشته باشد (داشتن تلویزیون LCD ، یخچال و مینی بار ، حمام و دستشویی مجزا ، دسترسی به wifi ، کیف بیمار و... ) و همچنین اساتید باید شخصا حداقل یک بار در روز بیمار VIP خود را ویزیت کنند و فراگیران اجازه ویزیت این بیماران را ندارند.

 

سرپرست اداره اقتصاد درمان به لزوم تنظیم تقاضانامه و اطلاع بیمار از قیمت و شرایط تخت های VIP تاکید کرد. وی از روسای بیمارستان ها خواست این شرایط در تقاضا نامه کامل توضیح داده شود و بیمار به خواست خود و با اطلاع از شرایط به امضا آن اقدام کند و این به عنوان یکی از مستندات نگهداری شود.

 

ترویج زایمان طبیعی و بی درد اپیدورال

در پایان جلسه زهرا محمدی سرپرست اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره زایمان طبیعی و زایمان های بی درد اپیدروال توضیح داد.

 

وی از بیمارستان ها خواست با تشویق مادران به زایمان طبیعی آمار آن را بالا ببرند. همچنین بر انجام زایمان های بی درد اپیدورال اقدام کنند. 

 

محمدی تشریح کرد : بیمارستان های اکبرآبادی و فیروزآبادی در زمینه زایمان های بی درد برنامه ریزی کرده اند و آمار آنان نشان می دهد این زایمان در آنجا رو به افزایش است . با توجه به اینکه ما پزشکان بیهوشی خوبی در مراکز درمانی خود داریم انتظار می رود در دیگر مراکز نیز به انجام زایمان های بی درد اهتمام ورزند.

 

گفتنی است در این جلسه علیرضا مزدکی مدیر مالی ، شاپور عربی بلاغی  سرپرست مدیریت بودجه دانشگاه ، بیتا کامرانفر سرپرست اداره پرستاری و دکتر المیرا سلیمانی جوان سرپرست اداره نظارت بر درمان نیز حضور داشتند.

 

  • گروه اخبار : اخبار داخلی,اخبار مراکز درمانی
  • کد خبر : 336573
:
کلیدواژه ها
سارا حجازی
خبرنگار

سارا حجازی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings