• 1402/08/27 - 21:33
  • - تعداد بازدید: 58
  • - تعداد بازدید کنندگان: 48
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شهریار افتتاح می‌شود

بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی امام خمینی شهریار یکشنبه بیست و هشتم آبان 1402 افتتاح می‌شود.

38556.mp3 بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شهریار افتتاح می‌شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اضافه شدن بیمارستان امام خمینی (ره) به مجموع امکانات بهداشتی و درمانی شهرستان شهریار اقدام بسیار موثری در جهت بالابردن سطح بهداشت این منطقه خواهد بود. 

با افتتاح بیمارستان بخش اعظمی از نیازهای مردم شریف منطقه محقق می‌شود و بیماران نیازمند می‌توانند از خدمات کلینیکی، پاراکلینیکی و تصویربرداری این مرکز درمانی بهره مند شوند.

بیمارستان امام خمینی (ره) با ۳۱۳ تخت بستری در 18بخش بیمارستانی و یک درمانگاه با مساحت 3600متر مربع در چهار طبقه آماده پذیرش بیماران بوده و از اول آبان ماه به صورت آزمایشی شروع به پذیرش بیماران و انجام اعمال جراحی کرده است.بیمارستان شامل 42 تخت بستری در اورژانس، دو بخش با 26 تخت بستری زنان و زایمان جمعاً 52 بستری، 26 تخت بخش اطفال، سه بخش با 26تخت بستری جراحی جمعاً 78 تخت بستری، NICU با 10 تخت، ICU 1 ,2 جمعاً با 23تخت، CCU1,2 جمعاً با 19 تخت، دیالیز با 18 تخت، PICUبا 10 تخت، 10اتاق عمل، دو بخش داخلی 26 تخت بستری جمعاً 52 تخت بستری و 8 تختLDR است.

همچنین درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی در 4طبقه، تصویر برداری، آنژوگرافی و پزشکی هسته ای از دیگر بخش های بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار هستند. در چند ماه آینده نیز مرکز جامع سرطان با پیشرفته‌ترین تجهیزات تشخیصی و درمانی برای معالجه بیماران راه اندازی خواهد شد.

بنابراین گزارش احداث بیمارستان با حضور معتمدین و مسئولین شهرستان شهریار در مهرماه 1368 با تشکیل هیات امنا شروع و در سال1374 توسط رییس جمهور وقت کلنگ زنی شد اما قرارداد احداث بیمارستان در ابتدا برای راه اندازی 100تختخواب با زیر بنای 12500 متر مربع در 6طبقه و یک درمانگاه 600 متری در بهمن ماه 1383 بسته شد اما در حال حاضر بیمارستان و ساختمان های جانبی در مساحتی بالغ بر 34هزارمتر مربع در زمینی به مساحت 87هزار متر مربع ساخته شده است.


این مرکز درمانی در اواخر سال97 از موسسه خیریه کوثر تحویل وزارت بهداشت شد و پروژه ساخت آن در سال1398 با پیشرفت 76 درصد به دانشگاه علوم پزشکی ایران سپرده شد. در شهریور ماه 1401 نیز در دولت سیزدهم و در سفرهای استانی رییس جمهور و دستور دکتر ابراهیم رییسی مبنی بر تکمیل پروژه و اختصاص بودجه، دانشگاه علوم پزشکی ایران با برنامه ریزی فشرده و استفاده حداکثری از منابع فیزیکی و نیروی انسانی با تجربه و تیم راه اندازی بیمارستانی در مدت 14 ماه پروژه را از 76 درصد به 100درصد رساند و ساختمان را تکمیل کرد.

کل بودجه ساخت بیمارستان با خرید تجهیزات پزشکی بالغ بر870 میلیارد تومان برآورد می شود. شهرستان شهریار بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیتی بالغ بر ٨٤٤ هزار و ١٨٨ نفر دارد و با افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) پنج بیمارستان در شهرستان وجود دارد و تعداد تخت های بیمارستانی به عدد 840 رسیده است.

شایان ذکر است، مهمترین رسالت‌ وزارت بهداشت در دولت سیزدهم، پرداختن به موضوع عدالت و تعالی نظام سلامت و تلاش در راستای بهره‌مندی و دسترسی عادلانه همه افراد جامعه به مؤلفه‌های سلامت است. از اینرو دولت مردمی در تلاش است ارائه خدمات در حوزه سلامت خدمات را بیش از پیش افزایش دهد و بر این امر اهتمام می ورزد.

یکی از اقدامات مهم طی دو سال گذشته، اتمام و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام بهداشتی و درمانی بوده است تا هرچه سریع تر، تکمیل و وارد مدار خدمت رسانی و ارائه خدمات درمانی به مردم عزیزمان شوند. به فضل خدا و حمایت دولت تا امروز بیش از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی افتتاح شده و این جهاد ادامه دارد.

پایان مطلب//

  • گروه اخبار : اخبار داخلی
  • کد خبر : 38556
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings