• 1405/04/13 - 12:11
  • - تعداد بازدید: 12
  • - تعداد بازدید کنندگان: 11
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

بازدید میعادفر و توکلی از بیمارستان‌های موقت مصلی؛ ارزیابی امکانات درمانی مراسم وداع با «رهبر شهید»

دکتر جعفر میعادفر؛ رئیس سازمان اورژانس کشور و نماینده وزیر بهداشت و دکتر نادر توکلی؛ مسئول کمیته بهداشت و درمان ستاد آیین مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب، با حضور در مصلای امام خمینی(ره)، از بیمارستان‌های صحرایی به منظور ارزیابی امکانات امدادی و ظرفیت‌های درمانی مهیا شده برای خدمت‌رسانی به شرکت کنندگان در مراسم بازدید کردند. مجموع ظرفیت این شبکه درمانی، ۶۰۰ تخت بستری فعال و ۲۰۰ تخت پشتیبان است؛ علاوه بر این، دو بیمارستان صحرایی مجزا نیز توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و نیروهای مسلح در نقاط خارج از حلقه مرکزی مصلا مستقرشده‌اند تا پوشش درمانی به‌صورت حداکثری انجام شود.

373258.mp3 بازدید میعادفر و توکلی از بیمارستان‌های موقت مصلی؛ ارزیابی امکانات درمانی مراسم وداع با «رهبر شهید»

دکتر جعفر میعادفر؛ رئیس سازمان اورژانس کشور و نماینده وزیر بهداشت و دکتر نادر توکلی؛ مسئول کمیته بهداشت و درمان ستاد آیین مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب، با حضور در مصلای امام خمینی(ره)، از بیمارستان‌های صحرایی به منظور ارزیابی امکانات امدادی و ظرفیت‌های درمانی مهیا شده برای خدمت‌رسانی به شرکت کنندگان در مراسم بازدید کردند.

 

مجموع ظرفیت این شبکه درمانی، ۶۰۰ تخت بستری فعال و ۲۰۰ تخت پشتیبان است؛ علاوه بر این، دو بیمارستان صحرایی مجزا نیز توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و نیروهای مسلح در نقاط خارج از حلقه مرکزی مصلا مستقرشده‌اند تا پوشش درمانی به‌صورت حداکثری انجام شود.

  • گروه اخبار : اخبار داخلی,اخبار مراکز درمانی
  • کد خبر : 373258
:
کلیدواژه ها
حسین دزفولی
خبرنگار

حسین دزفولی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings