• 1403/06/27 - 14:38
  • - تعداد بازدید: 143
  • - تعداد بازدید کنندگان: 114
  • زمان مطالعه: 7 دقیقه
دکتر توکلی رییس بیمارستان رسول اکرم (ص) در حاشیه جلسه هم اندیشی روسای بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران :

اولین دستگاه پت اسکن دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیمارستان رسول اکرم راه اندازی می شود

جلسه هم اندیشی روسای بیمارستان ها با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ، معاون درمان ، روسا و مدیران بیمارستان های تحت پوشش برگزار شد.

338044.mp3 اولین دستگاه پت اسکن دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیمارستان رسول اکرم راه اندازی می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، جلسه هم اندیشی روسای بیمارستان ها با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رییس دانشگاه ، دکتر علی مشکی معاون درمان ، روسا و مدیران بیمارستان های تحت پوشش برگزار شد.

 

در ابتدای جلسه دکتر نادر توکلی  گزارشی درباره روند ساخت و ساز بیمارستان رسول اکرم (ص) ارائه کرد.

 

توکلی گفت : در حال حاضر ساختمان شماره 4 بیمارستان پس از تخریب گودبرداری شده و ساختمان شماره 3 نیز تخلیه و در حال تخریب است. این پروژه عمرانی با کمک خیرین سلامت در حال اجرا است و قرار است فضای آموزشی درمانی با مساحت 32 هزار متر و 320 تخت در این محل ساخته شود.

 

وی درباره برنامه های توسعه ای بیمارستان اذعان داشت : در آینده قرار است یک بخش مراقبت های ویژه ICU با 20 تخت بستری و 8 اتاق عمل جدید در بیمارستان رسول ساخته شود . همچنین بخش آندوسکوپی بیمارستان تا یک ماه آینده تکمیل خواهد شد و بحث غربالگری ها به زودی فعال می شود.

 

توکلی از اتمام پروژه عمرانی بخش پزشکی هسته ای ، نصب و راه اندازی اولین دستگاه  PET SCAN و SPECT-CT دانشگاه علوم پزشکی ایران تا پایان مهرماه خبر داد. این دستگاه تصویر برداری در تشخیص دقیق پیشرفت سرطان کمک شایانی می کند لازم به ذکر است. مراکز درمانی معدودی در کشور دارای این دستگاه هستند. از این رو راه اندازی این دستگاه بسیار حائز اهمیت است و بیمارستان رسول اکرم (ص) را از دیگر مراکز درمانی متمایز می کند. گفتنی است مدیران اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه در تلاشند تا دومین دستگاه PET SCAN  نیز خریداری و در مرکز درمانی دیگری راه اندازی شود.

 

وی از راه اندازی مجدد دستگاه MRI بیمارستان خبر داد و گفت : دستگاه MRI ما نیاز به تعمیر داشت و کویل آن که از اصلی ترین اجزا دستگاه است باید در کشور مبدا در کارخانه ساخته می شد در این مورد با هیات امنای ارزی مذاکرات زیادی داشتیم که خوشبختانه موفق شدیم کویل دستگاه را تهیه کنیم و این دستگاه دوباره راه اندازی و وارد مدار شد.

 

توکلی افزود: دستگاه آنژیوگرافی دوم نصب شده و دو دستگاه آنژیوگرافی قلبی و عروقی فعال است ،آنژیوگرافی مغز را شروع کرده ایم و اینترونشن های مغزی ( جراحی بسته مغز و نخاع یا نورواینترونشن یک روش کم‌تهاجم اما موثر و پرکاربرد است که با استفاده از آن از طریق عروق خونی انجام می‌شود. نورواینترونشن از زیرشاخه‌های جدید علم عصب‌شناسی است که برای درمان اختلالات مربوط به سر و گردن مورد استفاده قرار می‌گیرد.) شروع شده است. همچنین کد 724 که خدمت رسانی به بیماران سکته مغزی است در ساعات عصر وشب فعال شده است. 

 

وی به توسعه بخش مراقبت های تسکینی Palliative care  در بیماری های خاص به خصوص سرطان خبر داد ،همچنین درباره فعالیت گروه درمان سرطان بالغین و اطفال مجتمع درمانی رسول اکرم (ص)اذعان داشت: بیمارستان ما جز سه بیمارستان اصلی در انجام جراحی های متنوع درمان سرطان در کشور است در سال 1401 ، 1402 و شش ماه اول امسال بالغ بر 6000 جراحی سرطان در زمینه های مختلف : مغز، گوش و حلق و بینی ، سرطان سینه ، سرطان های گوارشی و.. در این مرکز انجام شد. این تعداد بالا از جراحی ها در زمینه سرطان ما را ترغیب کرد که سرمایه گزاری های زیادی در این بخش انجام دهیم. امید داریم با گسترش این خدمات و ارائه آن با هزینه های دولتی از نظر اقتصادی باری از دوش مردم برداشته شود.

 

درادامه رییس بیمارستان رسول اکرم(ص) درباره چالش ها و مشکلات بیمارستان توضیح داد و همچنین راهکارها و برنامه های پیشنهادی برای حل این مشکلات ارائه کرد.

 

کنترل هتلینگ و هزینه ها ، استفاده از ظرفیت ده درصدی تخت های VIP ، جذب حداکثری خیرین سلامت ، تعامل بیشتر با گروه های پزشکی و پیراپزشکی ، توسعه جذب و ارائه خدمات درمانی به بیماران بین الملل IPD ، تمرکز برخدمات درمانی خاص مانند: پزشکی هسته ای ، آنژیوگرافی مغزی ، پیوند مغز استخوان و.. بخشی از این راه حل های پیشنهادی بود.

 

دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران به اهمیت جلسات هم اندیشی روسای بیمارستان ها تاکید کرد و مراکز درمانی را از مهم ترین بخش های دانشگاه برشمرد.

 

مشکی اذعان کرد: مشکلات مراکز درمانی بسیار حائز اهمیت است و در صوت حل نشدن ، این مشکلات گریبان گیر دانشگاه و بیماران خواهد بود. لذا برای حل  این مشکلات درکنار مراکز درمانی هستیم و کمال همکاری خود را با آنان داریم. در این راستا از یک سال و نیم پیش بازدیدهای متعددی را به همراه دیگر معاونت ها از تمامی مراکز درمانی داشتیم و تمامی 21 بیمارستان تحت پوشش مورد بررسی و بازدید قرار گرفتند. مشکلات را جمع بندی کردیم کمیته هایی پس از بازدید ها برگزار شد. بخشی از مشکلات که در اختیار معاونت درمان بود سعی در حل آن داشتیم و بخشی که مربوط به دیگر معاونت ها بود با آنان در میان گذاشتیم و مشکلات اساسی در سطوح بالاتر مانند هیات رییسه دانشگاه مطرح شد.

 

مشکی از شروع دور جدید بازدید های جامع عملکردی مراکز درمانی خبر داد و گفت : سعی می کنیم پیشنهادهای شما را مدنظر قرار داده و برای بهتر شدن نتایج بازدید ها اقدام کنیم. تصمیم داریم در دور جدید، بیشتر با مسئولین و کارکنان بیمارستان ها در ارتباط باشیم و مشکلات را جداگانه برطرف کنیم.

 

وی درباره مشکلات احزا شده در این بازدید ها توضیح داد : مشکلات ساختمانی و زیربنایی ، ایمن سازی و فرسودگی بناها از مشکلاتی بود که در بازدید ها با آن مواجه شدیم .در تلاشیم گوشه ای از این مشکلات را با صرف هزینه برطرف کنیم. بحث تامین نیروی انسانی به خصوص نیروی پرستاری از دیگر مشکلاتی است که با آن مواجهیم  برای حفظ نیرو های پرستاری باید طرح های انگیزشی را پررنگ کنیم. ارتقا میزان پرداختی ها کارکنان در دستور کار ما قرار دارد. 

 

مشکی افزود : پرداختی به پزشکان نیز باید اصلاح شود. برای جذب پزشکان در بیمارستان های حاشیه تهران که زیر نظر دانشگاه ماست دچار مشکل هستیم .از ظرفیت پزشکان باید درست استفاده کنیم همچنین برای ترغیب و بالابردن انگیزه کاری آنان تلاش کنیم.

 

وی به افزایش درآمدزایی بیمارستان ها تاکید کرد. استفاده از ظرفیت بیمارستان ها در بخش VIP و هدف گذاری برای جذب بیماران خارجی IPD از راه های کسب درآمد بیشتر بیمارستان هاست.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از تشکیل شورای سیاست گزاری بیماران بین الملل در دانشگاه خبر داد و گفت : این شورا برنامه ریزی کلان درباره جذب بیماران بین الملل را انجام می دهند. در نظر داریم تعدادی از بیمارستان ها که پتانسیل جذب این بیماران را دارند مشخص کنیم تا به طور ویژه آنها را برای تحقق این هدف استاندارد سازی کنیم. باید بخش های VIP و IPD این بیمارستان ها توسعه یابد تا آماده ارائه خدامات در سطح بین الملل باشند. مراکز درمانی ما باید حتما تلاش کنند تا مجوز جذب بیماران بین الملل را از وزارت بهداشت اخذ کنند تا در صورت جذب بیماران خارجی با مشکل مواجه نشوند. برای کسب این پروانه در کنار بیمارستان های واجد شرایط خود  هستیم . اداره گردشگری سلامت معاونت درمان کمال همکاری را با شما دارد.

 

دکتر ساجده ریاضی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران از دیگر سخنرانان این جلسه بود.

 

ریاضی درباره پروژه های عمرانی درمانی دانشگاه توضیحاتی ارائه کرد.

ریاضی اذعان داشت : با افتتاح سه بیمارستان امام خمینی شهریار ، سردار سلیمانی و شهدای سلامت ملارد 1013 تخت به تعداد تخت های بیمارستانی دانشگاه اضافه شد . هم اکنون بیشترین تعداد تخت بستری در سطح کشور متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشد.

 

وی از پایان پروژه عمرانی کلینیک ویژه ابوالفضل که درمانگاهی با مساحت 3000 متر مربع می باشد تا پایان آذرماه خبر داد.همچنین پروژه های عمرانی ساختمان جدید بیمارستان فیروزگر ، مرکز روان پزشکی ایران نیز به زودی به پایان می رسد.

 

وی گفت : در حال حاضر تمامی مراکز درمانی ما در حال ساخت و ساز و نوسازی هستند که این نشان دهنده پویایی دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

 

درپایان معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع گزارش کاملی از میزان پیشرفت تمامی پروژه ها ارائه کرد.

 

گفتنی است  دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و علیرضا مزدکی مدیر مالی دانشگاه نیز در این جلسه حضور داشتند.

  • گروه اخبار : اخبار داخلی,اخبار مراکز درمانی
  • کد خبر : 338044
:
کلیدواژه ها
سارا حجازی
خبرنگار

سارا حجازی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings