• 1402/03/06 - 12:27

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری بیمارستان رسول اکرم (ص) ، با برپایی بیمارستان صحرایی در صحن شرقی حرم مطهر بنیان گذار انقلاب به زائرین در ایام ارتحال خدمات درمانی رایگان ارائه می دهند.

15410.mp3 دانشگاه علوم پزشکی ایران به زائرین مراسم سوگواری ارتحال بنیان گذار انقلاب خدمات درمانی رایگان ارائه میکند
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛ در جلسه ای که باحضور دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه  و  مسئولین بیمارستان  رسول اکرم (ص) برگزار شد در مورد اقدامات پیش رو در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) تصمیم گیری های لازم اتخاذ شد.
معاون درمان دانشگاه تصریح کرد در سی و چهارمین مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) متخصصین دانشگاه علوم پزشکی ایران در دو بخش بهداشت و درمان به زائرین خدمت رسانی خواهند کرد.

وی گفت : در بخش بهداشت ، کارشناسان بهداشت محیط و بیماری های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در کنار دیگر کارشناسان دانشگاه های علوم پزشکی تهران ، شهید بهشتی و معاونت بهداشت و درمان سپاه باحضور در کارخانجات تولید مواد غذایی این مراسم از تولید تا توزیع مواد نظارت می کنند. بازدید از محل اسکان زائرین اعزامی از سایر استانها از دیگر اقداماتی است که انجام خواهد شد

در ادامه مشکی عنوان کرد: در بخش درمان نیز مرکز آموزشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) باحضور در صحن شرقی حرم و برپایی بیمارستان صحرایی و با اعزام  متخصصین طب اورژانس، داخلی، قلب وعروق، جراح عمومی، ارتوپدی ، بیهوشی و پرستاران خانم و آقا  از تاریخ ۱۳ خرداد تاپایان مراسم در روز 14 ام به زائرین خدمات رایگان ارائه می کند .
معاون درمان دانشگاه در مورد استقرار آمبولانس های خصوصی تحت پوشش  دانشگاه  علوم پزشکی ایران  توضیح داد :تعداد ده آمبولانس تجهیز شده در جنب مترو جوانمرد قصاب مستقر خواهند شد و در صورت بحران بیماران و مصدومین احتمالی مراسم را به بیمارستان های سطح شهر تهران انتقال خواهند داد. همچنین بیمارستان های شهدای هفتم تیر ، شهدای یافت آباد و مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی نیز در صورت اعزام زائرین خدمات درمانی رایگان ارائه خواهند داد.
 دکتر سید رضا معتمدی سرپرست مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی ، علیرضا نجفی سرپرست مدیریت پرستاری ، مهدی عرب مدیر بیمارستان فیروزآبادی از دیگر حاضرین این جلسه بودند.