• 1402/02/25 - 14:49

بخش های جدید بیمارستان محب کوثر با حضور رئیس دانشگاه و معاون درمان بازگشایی شد

14911.mp3 بخش های جدید بیمارستان محب کوثر با حضور رئیس دانشگاه و معاون درمان بازگشایی شد

مراسم افتتاح کلینیک ها و بخش های جدید بیمارستان محب کوثر و کلنگ زنی بخش آنژیوگرافی و کت لب بیمارستان با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دکتر علی مشکی معاون درمان ، دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو ، دکتر حسین کیوانی مشاوررئیس دانشگاه در امور اقتصادی و تحقیقات و فناوری ، دکتر محسن پازوکی رئیس بیمارستان محب کوثر و جمعی از مدیران و پزشکان بیمارستان برگزار شد.

در این مراسم کلینیک های پوست و لیزر ، خواب ، ماموگرافی و اتاق عمل های جدید بیمارستان بازگشایی شد .

در پایان مراسم دکتر محسن پازوکی رئیس بیمارستان محب کوثر از رئیس دانشگاه ، معاون درمان و دیگر معاونین تقدیر کرد و خاطر نشان کرد اگر کمک و همیاری این مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی ایران نبود ما موفق به بازگشایی هیچ یک از این بخش ها نبودیم.