• 1402/05/19 - 15:49

بازدید معاون درمان از پروژه توسعه بیمارستان شهدای یافت آباد

18722.mp3 بازدید معاون درمان از پروژه توسعه بیمارستان شهدای یافت آباد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دکتر علی مشکی معاون درمان از روند پروژه عمرانی توسعه بیمارستان شهدای یافت آباد بازدید کرد.
️دکترحامد اسدی شریف مدیر عامل بیمارستان شهدای یافت آباد گفت : مشارکتهای خیرین سلامت برای توسعه مراکز درمانی بسیار حائز اهمیت است و بیمارستان ها در حوزه های عمرانی ، زیر ساختی و تجهیزات نیازمند مشارکت فعال خیرین هستند.با توسعه بیمارستان های دولتی ، مردم محروم بیشتری می توانند از خدمات درمانی بهره مند شوند.
️در این بازدید معاون درمان دانشگاه ضمن بررسی ضریب اشغال تخت ها و تعداد مراجعین به بیمارستان افزود: با توجه به آموزشی شدن بیمارستان شهدای یافت آباد و جمعیت بالای مراجعین آن امیداریم که با حمایت های خیرین در آینده ی نزدیک شاهد بهره برداری از پروژه عمرانی توسعه ای بیمارستان باشیم.

گفتنی است در این بازدید دکتر محسن آخشته مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، محمد جواد حیدری پور مدیر کل امور خیرین وزارت بهداشت به همراه جمعی از خیرین حضور داشتند.

پایان مطلب.//