• 1402/11/28 - 17:02
  • - تعداد بازدید: 606
  • - تعداد بازدید کنندگان: 526
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
در حاشیه جشن روز مددکار دکتر محمد حسین جوادی رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت گفت :

رشته مددکاری اجتماعی مشمول قانون بهروری می شود

جشن روز ملی و جهانی مددکاری اجتماعی با حضور دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه ، دکتر محمد حسین جوادی رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت ،دکتر سید حسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران و مددکاران اجتماعی بیمارستان های دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

323905.mp3 رشته مددکاری اجتماعی مشمول قانون بهروری می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران جشن روز ملی و جهانی مددکاری اجتماعی با حضور دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه ، دکتر محمد حسین جوادی رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت ،دکتر سید حسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران و مددکاران اجتماعی بیمارستان های دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

 

دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبریک روز ملی و جهانی مددکاری اجتماعی  درباره اهمیت حمایت اجتماعی گفت :حمایت اجتماعی یک مسئولیت اجتماعی است که باید منجر به انسجام در تمامی سطوح جامعه در راستای دستیابی به صلح و عدالت اجتماعی گردد. رویارویی افراد با چالشها و آسیب های متعدد اجتماعی در جوامع امروزی موضوعی بسیار پیچیده و چندبعدی است که مددکاران اجتماعی بعنوان یکی از گروه های تخصصی در این زمینه کوشش بسیاری انجام داده اند و با بهره گیری از دانش، مهارت و تخصص لازم در این حرفه در کنار مراجعین هستند تا از آنها در مسیر تغییرات مثبت حمایت کرده و رفاه فردی و جمعی را به ارمغان آورند.

 

وی افزود : مددکاران اجتماعی مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در طی سال اخیر با تلاش در زمینه نهادینه سازی اجرای پروتکل های تخصصی، الکترونیکی شدن فرمهای ثبت خدمات مددکاری اجتماعی، گسترش همکاری های درون و برون بخشی، ارتقاء دانش و مهارت های تخصصی از طریق آموزش های مختلف و... با هدف توسعه مددکاری اجتماعی گام های ارزشمندی  برداشته اند.

 

مشکی اذعان داشت :مجموعه مددکاری اجتماعی دانشگاه طی سال آتی با توجه به شعار سال فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی با عنوان " آینده مشترک برای تغییرات بنیادین" با توسعه هرچه بیشتر خدمات مددکاری اجتماعی حرفه ای، در راستای بهبود شاخص های اجتماعی و فراگیری عدالت اجتماعی به نحوه سازمان یافته برنامه ریزی خواهد کرد.

 

 اعظم فانی مدیر امور بیماری های معاونت درمان درباره مواردی چون لزوم ایجاد بستر مناسب برای تقویت فعالیت های مددکاری ،ابلاغ ساختار جدید نیروی انسانی ، توسعه خدمات مددکاری اجتماعی در سطح یک ارائه خدمات در نظام سلامت و توجه بیشتر به خدمات مددکاری اجتماعی و آسیب های اجتماعی در برنامه های توسعه ای کشور توضیح داد.

 

فانی درباره مددکاران مراکز درمانی گفت : همکاران ما در واحد مددکاری بیمارستان  ها دغدغه بیماران قبل از مراجعه به بیمارستان ، در حین بستری و بعد از آن را دارند. آنها تا مدت ها پس از ترخیص بیماران با آنان در ارتباط هستند. این کار آسیب های اجتماعی را کم می کند و باعث می شود بیمار دوباره به بیمارستان مراجعه نکند.

 

دکتر محمد حسین جوادی رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت خبر های خوبی به مددکاران اجتماعی داد.وی گفت : ما قرار است خدمات مددکاری اجتماعی را به صورت تخصصی تعرفه گذاری کنیم و این کار جایگاه این رشته را ارزش خواهد بخشید.

 

جوادی درباره قانون بهروری توضیح داد و گفت : سه رشته از جمله رشته مددکاری اجتماعی مشمول قانون بهره وری شده اند و در حال حاضر برای تصویب شدن به سازمان مدیریت بهروری کشور ارجاع شده و امید داریم تا پایان سال مددکاران ما مشمول قانون بهره وری برای سختی کار شوند.

 

وی گفت : مددکاران باید همدل باشند و تیمی کار کنند. تخصص آنها برقراری ارتباطات انسانی است . ما از دانشگاه علوم پزشکی ایران قدر دانی می کنیم آنان در اجرای پروتکل های مددکاری و نهادینه کردن آن پیشگام هستند.

 

دکتر سید حسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران از دیگر سخنرانان این مراسم بود. موسوی چلک گفت : وزارت بهداشت مراکز درمانی را الزام به داشتن واحد مددکاری کرده است که این امر اهمیت این رشته را نشان میدهد و جایگاه آن را ارتقا می دهد.

 

موسوی چلک تصریح کرد : مددکاران با تعاملاتی که با خانواده های بیماران دارند بنیان و ارتباطات خانوادگی را تقویت کرده . در فعالیت های مددکاری اجتماعی نیاز به داشتن خلاقیت و نوآوری هست تا پاسخ مناسبی به نیاز های حوزه بهداشت و درمان شود. باید از تجربه مددکاران با تجربه و قدیمی استفاده شود تا به مدل های نوین و بهتری برای خدمت رسانی برسیم.

 

در پایان جلسه سحر امینی رییس اداره مددکاری اجتماعی و امور بیماریهای خاص و صعب العلاج معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران آماری از فعالیت های انجام شده ارائه کرد.

 

سپس از بردیا فرجی مددکار اجتماعی بیمارستان شهدای یافت آباد ، الهام حیدری مددکار اجتماعی بیمارستان شهدای سلامت ملارد به عنوان مددکاران نمونه دانشگاه علوم پزشکی ایران ،نازنین بهرامیان مددکار اجتماعی بیمارستان شهدای یافت آباد ، مرضیه عصمت مددکار اجتماعی بیمارستان شهید مطهری به عنوام سوپروایزران آموزشی پروتکل کودک آزاری تقدیر به عمل آمد. 

 

گفتنی است از کلیه مددکاران اجتماعی مراکز درمانی دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران و نمایندگان سازمان های حمایتی مانند: کمیته امداد امام خمینی ، موسسه خیریه رها ، سازمان هلال احمر ، اورژانس اجتماعی استان تهران نیز در این مراسم با اهدای جوایز تقدیر به عمل آمد.

 

  • گروه اخبار : اخبار داخلی
  • کد خبر : 323905
:
کلیدواژه ها
سارا حجازی
خبرنگار

سارا حجازی

تصاویر

Template settings