• 1402/09/05 - 13:40

حضور کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در رزمایش ۵۰‌‌ هزار نفری بسیجیان تهران

بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در رزمایش الی بیت المقدس بسیجیان تهران برای حمایت از مردم مظلوم غزه و تقبیح اعمال ظالمانه رژیم صهیونیستی شرکت کرد.

319551.mp3 حضور کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در رزمایش ۵۰‌‌ هزار نفری بسیجیان تهران
رزمایش ۵۰ هزار نفری «الی بیت‌المقدس» با حضور اقشار مختلف بسیج در حمایت از مردم مظلوم غزه در تهران برگزار شد. بسیجیان  با در دست داشتن کفن‌های نمادین، مظلومیت شهدای غزه به خصوص کودکان و زنان شهید فلسطینی را به جهانیان یادآوری کردند و با سر دادن شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» پیام صهیونیسم‌ستیزی و استکبارستیزی را از قلب تهران به آمریکا و رژیم صهیونیستی مخابره کردند.
یکی از ابتکارات رزمندگان فلسطینی در عملیات طوفان‌الاقصی، استفاده از پاراگلایدر برای نفوذ به عمق سرزمین‌های اشغالی و مقابله با اشغالگران قدس بود که در تهران نیز بسیجیان این ابتکار فلسطینی را به نمایش گذاشتند.
بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز به فرماندهی دکتر علی مشکی  و با حضور پزشکان ، پرستاران و دیگر اعضای خانواده درمان دانشگاه در این راهپیمایی شرکت کردند و به شهادت رساندن کادر درمان در بیمارستان های غزه را تقبیح کردند و برای حضور در کنار مردم مظلوم فلسطین اعلام آمادگی کردند.

• گروه اخبار : اخبار داخلی
  • کد خبر : 319551