• 1403/01/02 - 11:43

دیدار معاون درمان از نوزاد به دنیا آمده در زمان تحویل سال 1403

دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در بازدید نوروزی از بیمارستان زنان اکبرآبادی به دیدار نوزادی که دقیقا همزمان با تحویل سال متولد شده بود رفت و این اتفاق زیبا را به مادر این نوزاد تبریک گفت.

330361.mp3 دیدار معاون درمان از نوزاد به دنیا آمده در زمان تحویل سال 1403

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، در روز اول فروردین 1403دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان های اکبرآبادی و بیمارستان فیروزگر بازدید کرد.

دکتر علی مشکی با حضور در بخش های اورژانس ، مراقبت های ویژه و بستری ، از زحمات کارکنان تقدیر کرد وی همچنین بر بالین بیماران رفته و با بررسی پرونده های پزشکی آنان روند درمان این بیماران را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

وی در بازدید از بیمارستان زنان اکبرآبادی به عیادت مادری که نوزادش در زمان تحویل سال به دنیا آمده بود رفت و با تقدیم هدیه به مادر این نوزاد ، تولدش را تبریک گفت.

در این بازدید دکتر سید رضا معتمدی سرپرست مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی معاونت درمان و بیتا کامرانفر سرپرست مدیریت پرستاری دانشگاه نیز حضور داشتند.

• گروه اخبار : اخبار داخلی,اخبار مراکز درمانی
سارا حجازی