• 1402/05/19 - 15:42
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

جلسه شورای مدیران و روسای معاونت درمان برگزار شد

18721.mp3 جلسه شورای مدیران و روسای معاونت درمان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، جلسه شورای مدیران و روسای ادارات معاونت درمان در روز سه شنبه 17 مرداد با حضور دکتر علی مشکی معاون  درمان دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه مشکی بر لزوم پیگیری نتایج بازدیدهای جامع عملکردی بیمارستان ها و ضرورت برگزاری جلسه با اعضاء هیئت رئیسه این بیمارستان ها توسط مدیران حوزه درمان تاکید کردند.

در ادامه جلسه اسماعیل محمدی سرپرست امور اداری معاونت درمان نتایج پیگیری بازدیدهای جامع عملکردی از بیمارستانهای امام حسین (ع) بهارستان، سردار سلیمانی شهر قدس، شهدای سلامت ملارد،  حضرت فاطمه الزهرا (س) رباط کریم و شهدای یافت آباد را ارائه کرد.

سپس حاضرین جلسه درباره این نتایج به بحث و گفتگو نشستند.

در پایان جلسه معاون درمان احکام انتصاب دکتر محسن آخشته سرپرست جدید مدیریت درمان و نرگس پاک سرپرست جدید مدیریت آمار ، مدارک پزشکی و اقتصاد درمان را به آنان تقدیم کرد و اظهار امیدواری کرد دراجرای وظایف محوله موفق و کوشا باشند .

• گروه اخبار : گروه های محتوا