• 1402/06/13 - 12:07
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

19767.mp3 برگزاری دوره آموزشی دو روزه «مداخلات مددکاری اجتماعی در مواجهه با موارد کودک آزاری در مراکز درمانی»

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاهعلوم پزشکی ایران ، دوره آموزشی مداخلات مددکاری اجتماعی در مواجهه با موارد کودک آزاری در مراکز درمانی، توسط اداره مددکاری اجتماعی و بیماریهای خاص معاونت درمان طی روزهای شنبه ۴و۱۱ شهریورماه با حضور مددکاران اجتماعی مراکز درمانی دولتی ، خصوصی و نیمه دولتی برگزار شد.

این دوره آموزش های علمی و عملی توسط مرضیه عصمت، نازنین بهرامیان و بردیا فرجی از مددکاران اجتماعی بیمارستانهای شهید مطهری و شهدای یافت آباد ارائه شد.

این دوره با افزایش دانش و آگاهی مددکاران اجتماعی مراکز درمانی در ارتباط با پیشگیری و مداخله در موارد آزار و غفلت و شناسایی حداکثری کودکان در معرض آزار، بهبود کیفیت و اثر بخشی مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی به این کودکان و خانواده هایشان و در نهایت ایجاد وحدت و یکپارچگی در مراکز درمانی در مواجهه با این موارد برگزار شد.

طی این دوره مباحثی از جمله فرآیندهای مددکاری اجتماعی، کارابزارها، نحوه تکمیل فرمهای مربوطه، مباحث حقوقی، اخلاقی و..مطرح گردید.

• گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 19767