• 1403/01/06 - 20:08
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاون درمان در حاشیه بازدید های نوروزی از بیمارستان های ملارد ، رباط کریم ، بهارستان و شهر قدس:

بخش های غیر فعال بیمارستان شهدای سلامت ملارد در ایام عید فعال شوند

دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان های امام حسین بهارستان ، حضرت فاطمه رباط کریم ، شهدای سلامت ملارد و سردار سلیمانی شهر قدس بازدید کرد.

330453.mp3 بخش های غیر فعال بیمارستان شهدای سلامت ملارد در ایام عید فعال شوند

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه در حاشیه بازدید های نوروزی از بیمارستان های امام حسین بهارستان ، حضرت فاطمه رباط کریم ، شهدای سلامت ملارد و سردار سلیمانی بازدید کرد.

در این بازدید معاون درمان پس از بررسی وضعیت بیماران اورژانس بیمارستان شهدای سلامت ملارد دستور به بازگشایی بخش بستری در این بیمارستان و انتقال بیماران به بخش را داد.

وی همچنین با پزشکان و کارکنان به گفتگو نشست و از زحمات آنان تقدیر کرد.

گفتنی است در این بازدید سرپرست اداره مدیریت پرستاری و  سرپرست مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی معاونت درمان نیز حضور داشتند.

• گروه اخبار : اخبار داخلی,اخبار مراکز درمانی
سارا حجازی