• 1403/07/17 - 12:10
  • - تعداد بازدید: 83
  • - تعداد بازدید کنندگان: 73
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

باید از اشتباهات درس گرفت و از تکرار آن جلوگیری کنیم / کمیته مقابله با مرگ مادر علمی ترین کمیته معاونت درمان است

کمیته بررسی علل مرگ مادرباردار با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و پزشکان در تخصص های مختلف : زنان و زایمان ، عفونی ، قلب ، متخصص دارویی ، ICU و... برگزار شد. در این کمیته علل مرگ مادران باردار در مراکز درمانی بررسی شده و راهکارهایی ارائه می شود.

339055.mp3 باید از اشتباهات درس گرفت و از تکرار آن جلوگیری کنیم / کمیته مقابله با مرگ مادر علمی ترین کمیته معاونت درمان است

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، کمیته بررسی علل مرگ مادرباردار با حضور دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه و پزشکان در تخصص های مختلف : زنان و زایمان ، عفونی ، قلب ، متخصص دارویی ، ICU و... برگزار شد.

 

کاهش مرگ و میر مادران از تعهدات ملی و بین المللی است و شاخص های مرگ مادران و عوارض دوران بارداری از شاخص های مهم پیشرفت کشورها می باشد.

 

مرگ مادر تراژدی است که در هر دقیقه خانواده ای را از مهر مادری محروم  میکند و کانون آن را از هم می پاشد و خانواده و جامعه با فقدان مادر دچار چالش های عدیده فردی و اجتماعی می شود. هر چند مرگ مادران در اثر عوارض بارداری و زایمان در پهنه جهانی و در طی چنددهه گذشته بصورت خیره کننده ای کاهش یافته است با توجه به اینکه مرگ مادر در جهان امروز هم غیر قابل قبول است و هم قابل اجتناب می باشد، مراقبت مادران باردار در نظام سلامت کشور  به شکل چشمگیری ارتقا یافته است.

 

کاهش میزان مرگ و میر ناشی از عوارض بارداری و زایمان از طریق کشف سیری که هر مادر تا زمان مرگ طی کرده، شناسایی عوامل قابل اجتناب در هر مرگ ، طراحی مداخله به منظور حل مشکلات و جلوگیری از وقوع مرگ های مشابه از وظایف کمیته مقابله با مرگ مادر باردار می باشد.

 

دکتر علی مشکی معاون درمان در کمیته مقابله مرگ مادر باردار اذعان داشت : کمیته مقابله با مرگ مادر باردار از مهم ترین و علمی ترین جلسات معاونت درمان است . کارشناسان اداره مامایی این معاونت می کوشند تا موارد مرگ مادر در مراکز درمانی بررسی کنند و این کمیته را با هماهنگی اعضا تشکیل دهند.

 

وی افزود : هدف ما از برگزاری این کمیته ،بررسی دقیق پرونده ها  برای جلوگیری از تکرار دوباره این موارد است. ما باید از هر پرونده درس بگیریم و قصد ما تقابل نیست.

 

مشکی گفت : سیر پزشکی هر مورد باید کامل تشریح شوند تا چیزی از قلم نیافتاده و پوشیده نماند.از اساتید و همکاران می خواهیم با بررسی دقیق هر مورد نتیجه گیری خوبی انجام دهند . ما باید اشکالات خودمان را بپذیریم و از آن درس بگیریم.

  • گروه اخبار : اخبار داخلی
  • کد خبر : 339055
:
کلیدواژه ها
سارا حجازی
خبرنگار

سارا حجازی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings