• 1402/05/14 - 07:26

بازدید وزیر بهداشت از سه بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی ایران

وزیر بهداشت از سه بیمارستان رسول اکرم (ص) ، شهدای هفتم تیر و فیروزآبادی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاون درمان دانشگاه بازدید کرد.

18458.mp3 بازدید وزیر بهداشت از سه بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر بهرام عین الهی وزیربهداشت در روز چهارشنبه از بیمارستان های رسول اکرم (ص) ، شهدای هفتم تیر و فیروزآبادی بازدید کرد.

وزیر بهداشت در این بازدید به بخش ها رفت و با بازدید از بخش ها و وضعیت بیماران با آنها گفت و گو کرد.

وی با مشاهده دمای بالا در بخش های بیمارستان رسول اکرم (ص) دستور داد برای رفاه حال بیماران هرچه سریع تر چیلرهای بیمارستان تعویض گردد تا دمای بیمارستان هرچه سریعتر به حالت استاندارد برگردد.

عین الهی پس از بازدید از پروژه توسعه بیمارستان شهدای هفتم تیر خواهان تسریع در انجام این پروژه شد.

در پایان وی از بیمارستان فیروزآبادی بازدید کرد و گفت:  فاز جدید بیمارستان فیروزآبادی با وجود افتتاح هیچ چیز نداشت شش ماه طول کشید تا این بیمارستان را با دستگاه های پیشرفته تجهیز شد و امروزه یکی از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی ایران است مدیریت بسیار عالی در آنجا مشهود است و تمام تخصص ها در بیمارستان فعال می باشد.

عین الهی وزیر بهداشت با ابراز رضایت از روند بهسازی و فعالیت های انجام شده در بیمارستان فیروزآبادی از رئیس و مدیر این بیمارستان قدردانی کرد و دستور داد به طرز مقتضی مورد تشویق قرارگیرند.

گفتنی است در این بازدید دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر علی مشکی معاون درمان نیز حضور داشتند.

پایان مطلب.//