• 1402/05/04 - 13:19

اعزام نیرو برای برپایی موکب درمانی خدمت به زائران اربعین حسینی

دانشگاه علوم پزشکی ایران نیرو های تخصصی برای برپایی موکب زائرین اربعین حسینی اعزام می کند.

18210.mp3 اعزام نیرو برای برپایی موکب درمانی خدمت به زائران اربعین حسینی
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دانشگاه علوم پزشکی ایران تصمیم به اعزام نیروهای تخصصی برای برپایی موکب درمانی زائرین حسینی را دارد . داوطلبین می توانند پس از مطالعه کامل شرایط در صورت تمایل تا تاریخ مذکور فرم ثبت نام را پر نمایند .
قبل از شروع فرآیند ثبت نام، نکاتی را به اطلاعتان می رساند:

ثبت نام شما به منزله حضور قطعی در کاروان نمی باشد و با توجه به اولویت زمان ثبت نام، ظرفیت و زمینه های همکاری مورد نیاز، با منتخبین جهت تکمیل فرایند حضور در کاروان تماس گرفته خواهد شد.

زمان اعزام کاروان از تاریخ 5 تا 17 شهریور ماه 1402 خواهد بود. (بازه زمانی مذکور قطعی نیست و با توجه به شرایط امکان تغییر در برنامه وجود دارد)

جهت حضور در کاروان نیازی به اخذ مرخصی نیست و برای همکاران مشغول به خدمت در رده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران حکم ماموریت صادر خواهد شد. (بدون حق ماموریت)

نیروهای قابل اعزام :

جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمای ثبت نام به کانال اطلاع رسانی arbaeen_iums@ در پیام رسان بله مراجعه فرمایید.

همچنین در صورت بروز هرگونه مشکل یا سوال میتوانید با شماره تلفنهای 02186702138 (در ساعات اداری) یا شماره همراه 09196845018 -آقای منفردی و 09194187061 -آقای کریم خانی (تا ساعت 20) تماس حاصل نمایید.