• 1403/03/08 - 03:08

ابلاغ برنامه های سال 1403 بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

جلسه مشترک مسئولین دانشگاه و سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ

333777.mp3 ابلاغ برنامه های سال 1403 بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به نقل از روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران ،صبح روز دوشنبه هفتم خرداد ماه با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر پازوکی، مسئول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین دکتر سلیمانی، معاون محترم درمان و مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه دکتر مشکی، اعضای محترم شورا و مسئولین محترم کانون های تابعه بسیج جامعه پزشکی و همچنین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن شهید یاسینی مرکز همایش های بین المللی رازی، برنامه های سال 1403 بسیج جامعه پزشکی توسط سرپرست محترم سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ سرهنگ پاسدار درویش زاده و اعضای شورای این سازمان ابلاغ گردید.

این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر خدمت علی الخصوص سیدالشهدای خدمت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی آغاز و با سخنرانی ریاست، مسئول بسیج جامعه پزشکی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه دانشگاه و سرپرست محترم سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ ادامه پیدا کرد، همچنین حکم جانشین بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و احکام مسئولیت چند تن از مسئولین کانون ها نیز تقدیم ایشان گردید.

در ادامه اعضای شورای سازمان و مسئولین کانون ها انتظارات و برنامه های خود را عنوان نمودند.

این جلسه با تبرک پرچم آستان مقدس حضرت امام حسین علیه السلام و روضه خوانی به پایان رسید.

بعد از اتمام جلسه حاضرین جهت ادای نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد امام حسین علیه السلام دانشگاه حضور بهم رسانده و پس از فریضه نماز سرپرست سازمان به همراه جانشین بسیج دانشگاه و چند تن از اعضای شورا جهت تقدیر از اقدامات مدیریت محترم حراست دانشگاه در پاسداشت حجاب و عفاف در دفتر ایشان حاضر شدند.

• گروه اخبار : اخبار داخلی