کنفرانس علمی یک روزه رتینوپاتی نوزادان نارس درتاریخ 98/11/3 برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۵ |
کنفرانس علمی یک روزه رتینوپاتی نوزادان نارس  درتاریخ 98/11/3، توسط اداره مامائی  برگزار گردید. دراین کنفرانس ، 50 نفر از پرستاران و متخصصین اطفال مراکز تحت پوشش دانشگاه حضور داشتند. دراین کنفرانس در خصوص تعریف رتینوپاتی نوزادان نارس، شیوع وبروز رتینوپاتی و ریسک فاکتورهای بروز آن، راهنمای غربالگری رتینوپاتی، نقش پرسنل بخش های نوزادان  و مراقبت های پرستاری در نوزادان مبتلا به  رتینوپاتی، کنترل درد در نوزادان میتلا به  رتینوپاتی  در زمان معاینه و درمان، معاینات چشم پزشکی و طرز تهیه قطره های چشمی، پاتوژنژ رتینوپاتی، زمان انجام معاینات پیگیری نوزادان نیازمند درمان، درمان نوزاد مبتلا به رتینوپاتی، عوارض دیررس و نتایج بینایی نوزادان درمان شده و نشده، نحوه پیگیری نوزاد درمان شده و درمان نشده آموزش داده شد.

دفعات مشاهده: 378 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر