طرح صدور حواله الکترونیک داروهای یارانه ی بیماران خاص

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۴ |
معاونت های درمان و  غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران از دی ماه سال 97 به منظور ساماندهی فرایند توزیع داروهای یارانه ی بیماران خاص مبادرت به طراحی و اجرای حواله الکترونیک نمودند.به نقل از معاونت درمان دانشگاه:در ابتدا این طرح در گروه بیماران پیوندی توسط اداره بیماری های خاص معاونت درمان اغاز گردید، که با تایید مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت در قریب مدت سه ماه حواله الکترونیک بیماران پیوندی تحت پوشش دانشگاه صادر گردید.
در حال حاضر این طرح در مرحله تعمیم به داروهای سایر گروه های بیماران خاص و در حال عملیاتی شدن در دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی می باشد.شایان ذکر می‌باشد جلسه ای  مورخ 24 تیرماه با حضور مدیران و روسای ادارات دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی جهت آشنایی با طرح صدور حواله الکترونیک در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید. در این جلسه اصغری مسئول اداره بیماری های خاص و مددکاری معاونت درمان ایران به معرفی مزایای طرح و نحوی کاربردی سامانهHIXپرداخته و در ادامه در خصوص تبین نقشه راه و تقویم زمانبندی جهت تعمیم به سایر گروه های بیماران خاص و نیز عملیاتی شدن همزمان طرح در دانشگاه های تهران و شهید بهشتی مباحثی را عنوان نمود.

دفعات مشاهده: 344 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر