فعالیت تیم امدادرسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مناطق سیل زده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۷ |
با تاکید سرپرست محترم دانشگاه و پیگیری معاونین محترم درمان ، غذا و دارو و بهداشت و در راستای اجرای برنامه های اتخاذ شده از سوی دکتر بیات نماینده تام الاختیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در مناطق سیل زده استان خوزستان،تیمی متشکل از دو پزشک متخصص طب اورژانس،دو پزشک عمومی ،یک دندانپزشک ،چهار پرستار و کادر درمانی به منطقه اعزام شدند.
که ایشان موفق به ساماندهی و راه اندازی اورژانس و تریاژ بیمارستان شهید چمران شهر سوسنگرد شدند. همچنین با راه اندازی واحد سیار دندانپزشکی ارایه خدمت به هموطنان سیل زده آغاز گردید.در اولین روز حضور همکاران تیم اعزامی در اورژانس بیمارستان شهید چمران سوسنگرد یک عملیات احیا کودک دو ساله صورت داده که خوشبختانه با موفقیت به اتمام رسید. لازم به ذکر است اولین محموله کمک های دارویی، لوازم مصرفی و سرمایه ایی اهدایی دانشگاه نیز امروز به شبکه بهداشت و درمان شهرستان هویزه تحویل گردید.

دفعات مشاهده: 316 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر