بازدید معاون وزارت بهداشت از مصدومان آتش سوزی حادثه شهرستان خوی در بیمارستان شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۱۴ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران : دکتر آقاجانی معاون وزارت بهداشت از مصدومان آتش سوزی حادثه شهرستان خوی در بیمارستان شهید مطهری بازدید کرد.

دکترمحمدآقاجانی معاون بهداشت و درمان وزارت بهداشت در حاشیه بازدید از حادثه دیدگان شهرستان خوی در جمع خبرنگاران گفت: چهارشنبه گذشته در یکی از روستاهای شهرستان خوی به علت نشت گاز از کپسول پیک نیک آتش سوزی رخ می‌دهد که پرتاب گاز پیک نیک به حیات منزل موجب انفجار سه کپسول دیگر شد و همین انفجار 25 نفر از اهالی روستا را که برای کمک به این منزل آمده بودند دچار سوختگی می کند. مصدومان به خوی اعزام می شوند و پس از گذشت مدتی سه نفر آنها به تبریز و 12 نفر آنان به بیمارستان ارومیه منتقل می‌ شوند.

آقاجانی افزود: درمان های اولیه در خوی صورت گرفته بود که به دستور وزیر برای انجام درمان های تکمیلی مصدومان به تهران، اصفهان و ارومیه منتقل شدند.

معاون درمان وزارت بهداشت از فوت یک نفر از مصدومین که به تهران منتقل شده بود خبرداد و افزود: تا کنون 5 نفر از حادثه دیدگان فوت کردند و مابقی وضعیت عمومی مطلوبی ندارند. 4 نفر از مجروحان نیز از ارومیه به اصفهان منتقل شدند. میزان سوختگی حادثه دیدگان بین 80 تا 91 در صد بوده و

دفعات مشاهده: 548 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر