تخت‌های آی‌سی‌یو در تهران پر شده است

| تاریخ ارسال: 1400/4/28 |

دکتر نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: تعداد بیماران سرپایی بسیار بالا رفته است. آی سی یوها هم طبیعتا در این شرایط پر است، اما طبیعتا با جایجایی‌ها یا باز کردن آی سی‌یوهای جدید مدیریت می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، وی با بیان اینکه ویروس در گردش در تهران عمدتا ویروس کرونای دلتا یا همان واریانت هندی است، ادامه داد: متاسفانه هنوز تهران آرایش شهر قرمز را به خود نگرفته است. در حال حاضر در تهران میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی حدود ۷۰ درصد است. البته در حال حاضر خوشبختانه ساعت کار اداری کاهش یافته و از هفت صبح تا ۱۳:۳۰بعد از ظهر است که مقداری کمک می‌کند، دورکاری‌ها هم وجود دارد و یک‌سوم پرسنل در اداراتی که کار خدماتی واجب ندارند، سرکار حضور می‌یابند. این‌ها اتفاق افتاده و امیدواریم شرایط به تدریج بهتر شود.

گفتنی است طبق آخرین آمار رسمی، روز گذشته حدود ۸۶۰۰ بیمار سرپایی و ۱۳۰۰ بیمار بستری جدید در تهران ثبت شده است. در حال حاضر ۶۷۰۰ بیمار در بیمارستان‌های استان تهران بستری هستند.

دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر