ICUها پُر شد با جابجایی ها، شرایط مدیریت می شود

| تاریخ ارسال: 1400/4/26 |

دکتر توکلی در گفتگو با ایسنا با  بیان اینکه تعداد بیماران سرپایی هم بسیار بالا رفته است، گفت: طبق آخرین آمارها در روز گذشته حدود ۸۶۰۰ بیمار سرپایی و ۱۳۰۰ بیمار بستری جدید داشته‌ایم که در حال حاضر ۶۷۰۰ بیمار بستری در بیمارستان‌های استان تهران داریم. آی سی یوها هم طبیعتا در این شرایط پر است، اما طبیعتا با جایجایی‌ها یا باز کردن آی سی های جدید مدیریت می‌کنیم. در کل ما با تمام بیمارستان‌های استان تهران جلسات آمادگی را برگزار کردیم و بیمارستان‌ها اعلام آمادگی کردند تا ظرفیت تخت‌هایشان را افزایش دهند.

برقراری طرح بستری موقت در کلینیک های تخصصی
توکلی افزود: در عین حال بحث بستری موقت و درمان بیماران در کلینیک‌های تخصصی به این صورت که بیمارانی که خیلی بدحال نیستند، مراجعه کرده و داروهایشان را دریافت کنند و مجددا به خانه بازگردند، همچنان فعال است.

دلتا؛ ویروس در گردش در تهران
توکلی درباره ویروس در گردش در استان تهران، گفت: ویروس در گردش در تهران عمدتا ویروس کرونای دلتا یا همان واریانت هندی است. بنابراین بر اساس چیزی که در حال حاضر می‌بینیم ویروس غالب در تهران کرونای دلتا است.

رعایت ۷۰ درصدی پروتکل ها در تهران
تهران هنوز آرایش شهر قرمز به خود نگرفته است
وی درباره وضعیت رعایت پروتکل‌ها در تهران و اینکه آیا تهران آرایش شهر قرمز را دارد یا خیر، گفت: متاسفانه هنوز تهران آرایش شهر قرمز را به خود نگرفته است. در حال حاضر در تهران میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی حدود ۷۰ درصد است. البته در حال حاضر خوشبختانه ساعت کار اداری کاهش یافته و از هفت صبح تا ۱.۵ بعد از ظهر است که مقداری کمک می‌کند، دورکاری‌ها هم وجود دارد و یک‌سوم پرسنل در اداراتی که کار خدماتی واجب ندارند، سرکار حضور می‌یابند. این‌ها اتفاق افتاده و امیدواریم شرایط به تدریج بهتر شود.

وی تاکید کرد: مردم تا حد ممکن باید پروتکل‌ها را رعایت کنند تا به کرونا مبتلا نشوند. تا زمانی هم که واکسیناسیون کامل نشود، اقدام دیگری نمی‌توان انجام داد.

تجهیزات برق اضطراری مناسب در بیمارستان ها
توکلی درباره مشکلات قطع برق در بیمارستان‌ها نیز گفت: خوشبختانه مشکل مربوط به قطعی برق در بیمارستان‌ها بسیار کم شده و تجهیزات و برق اضطراری بیمارستان‌ها مناسب است و در عین حال تجهیزات حساس‌شان هم UPS دارد.

دفعات مشاهده: 184 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر