رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جلسه بررسی چالش های اورژانس ۱۱۵: در سال جاری باید با نگاهی جدید و متفاوت به این حوزه توجه شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه بررسی چالش ها و ارائه راهکارهای اجرایی اورژانس ۱۱۵ با حضور رئیس دانشگاه، معاونین درمان و توسعه و مدیران شبکه های بهداشت و درمان ، ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ برگزار شد.
دکتر کوهپایه زاده در این جلسه از زحمات پرسنل اورژانس ۱۱۵ تقدیر و عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در طب اورژانس جایگاه برتر را دارد؛ لذا باید تمام تلاش را برای حفظ این جایگاه به کار گرفت و از راه کارهای اجرایی برای افزایش بهره وری استفاده کرد.
رئیس دانشگاه بیان کرد: اورژانس پیش بیمارستانی دارای پرسنل جوان، پویا و توانمند است ؛ لذا باید با به این حوزه نگاهی متفاوت داشته باشیم و با اقدامات خردمندانه عدالت را برقرار کنیم.
وی گفت: پرداختن به موضوع اورژانس ۱۱۵ در کمیسیون تلفیق نشان دهنده اهمیت بالای این حوزه است. دکتر کوهپایه زاده افزود: از ظرفیت خیرین در مسیر توسعه پایگاههای اورژانس، تامین و تکمیل تجهیزات بیشتر استفاده شود.
وی ضمن اعلام حمایت ابراز داشت: امیدوارم با پشتیبانی بیشتر، کمبودها جبران و چالش ها برطرف شود و اتفاقات خوبی برای اورژانس در سال جاری رقم خورد.
سپس دکتر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه اظهار کرد: فعالیت اورژانس ۱۱۵ حاکمیتی و خدمات ارائه شده توسط پرسنل فوریتها بسیار ارزشمند است، در نتیجه باید به این حوزه توجه ویژه شود.
در ادامه دکتر محقق، معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه اعلام کرد: در حد مقدورات و توان خود تلاش می کنیم تا چالش های حوزه اورژانس را برطرف و رضایت پرسنل تامین شود.
همچنین مهناز السادات حسینی؛ مدیر حوادث و فوریتهای بیمارستانی در بخش ابتدایی جلسه گزارشی از خدمات ارائه شده حوزه اورژانس ۱۱۵ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در نوروز ۱۴۰۰ را بیان کرد و افزود: حدود ۳۷۸۶۵ تماس مردمی با اورژانس در ایام نوروز نشان دهنده حجم بالای کاری همکاران ما در این حوزه بود؛ طی این مدت ۳۱۶۶ مأموریت شهری و ۱۸۰ جاده ای توسط پرسنل اورژانس تحت پوشش انجام گرفته است.
وی با اشاره به نقاط قوت در اورژانس ۱۱۵ به وضعیت موجود پایگاه های اورژانس پرداخت و افزود: تمام همکاران این بخش تحت پوشش واکسیناسیون کووید_۱۹ قرار گرفتند.
حسینی، مشکلات موجود در پایگاههای اورژانس را مطرح کرد که بیشترین چالش ها مربوط به کمبود نیروی انسانی،مسائل مالی، تامین اعتبارات و تکمیل تجهیزات بود.
دفعات مشاهده: 150 بار |
دفعات چاپ: 3 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر