بیماران خاص واکسن کرونا دریافت می کنند

| تاریخ ارسال: 1400/1/14 |
بیماران خاص واکسن کرونا دریافت می کنند
واکسیناسیون کرونا ویژه بیماران خاص در دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیماران اتیسم آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، زهرا اصغری؛ رئیس اداره بیماریهای خاص و مددکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با همکاری معاونتهای درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسیناسیون کرونا بیماران خاص از روز چهارشنبه یازدهم فروردین ۱۴۰۰  با تلقیح واکسن به بیماران اتیسم دربیمارستان آتیه آغاز شده است.
وی با اشاره به دوم آوریل (مصادف با سیزدهم فروردین) روز جهانی آگاهی از اتیسم، افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران اولین دانشگاهی است در کشور که تزریق واکسن بیماران اوتیسمی را انجام می دهد و اعلام آمادگی کرده ایم واکسیناسیون تمامی مبتلایان اتیسم بالای ۱۸ سال استان تهران را ما انجام دهیم.
اصغری با بیان اینکه انجمن اتیسم ارتباط خوبی با دانشگاه علوم پزشکی ایران دارد، خاطر نشان کرد: به دلیل شلوغی مراکز دولتی و وضعیت متفاوت بیماران اوتیسم، انتخاب محل تزریق واکسن به انجمن اتیسم محول و بیمارستان آتیه نیز در راستای مسئولیت اجتماعی خود برای این موضوع پیشقدم شد.
رئیس اداره بیماریهای خاص و مددکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان گفت: بیماران دیالیز خونی، دیالیز صفاقی، هموفیلی، تالاسمی، ام اس، MPS، CF،SMA ،اتیسم، پیوند اعضا و مبتلایان به سرطان، بیماران به نقص سیستم ایمنی بدن (PID)به عنوان گروههای پرخطر شناخته شده و بصورت مرحله ای واکسن کرونا دریافت خواهند کرد.
بیماران خاص و صعب العلاج از جمله گروه های در معرض خطر برای ابتلاء به بیماری COVID-۱۹ هستند. وجود بیماری زمینه ای از یک سو باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن این افراد می شود و از سوی دیگر به دلیل مراجعات مکرر این بیماران به مراکز درمانی برای دریافت خدمت، ریسک مواجهه آنان با ویروس کرونا در مقایسه با افراد سالم جامعه بیشتر است.
بر همین اساس، مبتلایان به بیماری های خاص و صعب العلاج، از گروه های اولویت دار در دریافت واکسن بوده و تلاش وزارت بهداشت انجام واکسیناسیون برای تمامی مبتلایان به بیماری های خاص و صعب العلاج در ماه های ابتدایی سال جدید است.

دفعات مشاهده: 252 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر