رفتار ویروس کرونا هنوز ناشناخته است

| تاریخ ارسال: 1399/5/26 |
به نقل از روابط عمومی دانشگاه ، دکتر نادر توکلی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران  در نشست مسئولین دانشگاه با رسانه ها به خستگی و فرسودگی و ضرورت مراعات بیشتر مردم اشاره نمودند و افزوند: رفتار ویروس کرونا هنوز ناشناخته است و مردم هنوز به این نهایی نرسیده اند که کرونا یک مخاطره است و اگر به آن توجه نشود وضعیت مانند مصدومان ترافیکی خواهد شد که روزانه به افراد زیادی آسیب می‌زند و جان آن‌ها را می‌گیرد.
ایشان با اشاره به اینکه درحال حاضر موضوعات جدیدی در خصوص بیماری کرونا وجود دارد، ادامه داد: در پیک دوم کرونا درگیری خانوادگی و مرگ در افراد یک خانواده بیشتر است و طبق مشاهدات افراد جوان بیشتر درگیر این بیماری شده‌اند، حتی ابتلا در سن زیر ۱۲ سال دیده شده است و لازم است که روی زمینه‌های ژنتیکی این بیماری تحقیق انجام شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه با تمرکز دراستفاده از ماسک توانستیم از شرایط انفجار خارج شویم گفت: روز‌هایی داشتیم که موارد بستری ۲ برابر روز قبل بود و البته باید توجه داشت که هنوز موارد ابتلا به کرونا و بستری بالاست.
دکتر توکلی یادآور شد: هنوز استفاده از ماسک برای برخی از مردم جا نیفتاده است. اگر پروتکل‌های بهداشتی به درستی رعایت شود، می‌توان به ثبات نسبی در کنترل بیماری کرونا رسید.
وی گفت: ما سه مخاطره را درپیش رو داریم که یکی از این مخاطره‌ها مراسم عزاداری ماه محرم است که امیداریم با همکاری مردم و هیئت‌ها بتوانیم از آن عبور کنیم. مخاطرات بعدی همزمانی آنفلوانزا با کرونا و آغاز سال تحصیلی است که تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شده است.
وی در پایان به تلاش های  وزارت بهداشت در دسترسی بهتر مردم به واکسن آنفلوانزا اشاره نمودند .

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 768 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر