کمیته انفورماتیک تصویربرداری برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/3/31 |
جلسه کمیته انفورماتیک تصویربرداری با حضور رییس دانشگاه و اعضای این کمیته برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر مهیار غفوری؛ مدیر گروه رادیولو‍‍‍‍ژی دانشگاه علوم پزشکی ایران سه شنبه بیست و هفتم خرداد 1399 در نشست کمیته انفورماتیک تصویربرداری گزارش کوتاهی از فعالیت های انجام شده ارائه داد و سپس حاضران این نشست نظرات خود را بیان کردند.
آماده کردن گزارش های ساختار یافته و امکان ارتباط بیمارستان ها با هم به منظور مشاهده اطلاعات بیمار در بیمارستان های مختلف و سیستم های بروکر از مهم ترین فعالیتهای بود که در این نشست به بحث گذاشته شد.
همچنین در این نشست ضمن تاکید بر لزوم راه اندازی مرکز جامع گزارش گیری، مصوب شد تا این مرکز به زودی در بیمارستان حضرت رسول راه اندازی شود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 1504 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر