| تاریخ ارسال: 1399/3/20 |
بازدید نمایندگان معاونت درمان در طرح رجیستری تروما از اداره ارتباطات اورژانس تهران در مورخ 99/3/19 انجام شد. رجیستری تروما می تواند به عنوان ابزاری مهم و کارآمد بکار گرفته شود تا نتایج زیان بار حوادث ناشی از تروما شامل حوادث ترافیکی را به طور موثری کاهش دهد و همچنین در راستای افزایش سطح آموزش در حوزه طب اورژانس نیز نقش فزاینده ای ایفا کند. این طرح توسط معاونت درمان دانشگاه ایران مطرح گردیده و با جدیت پیگیری می شود. لازم به ذکر است که بخشی از داده های موردنیاز در این زمینه در حوزه سازمان اورژانس جمع آوری می گردد.
در ابتدا آقایان اردکانی (سرپرست اداره ارتباطات اورژانس تهران)،حسینی (معاون اداره ارتباطات اورژانس تهران)، پور نوروز (کارشناس آموزش اورژانس تهران)، مهندس حقیقتی  (کارشناس اداره فن آوری IT اورژانس تهران) به تشریح سامانه مورد استفاده در اورژانس تهران جهت ثبت اطلاعات بیماران اورژانسی پرداختند که در خلال آن نمایندگان معاونت درمان به سر گروهی جناب آقای دکتر طاهری پرسش های خود را مطرح نموده و در انتها، بازدیدی از بخش های مختلف اداره ارتباطات صورت پذیرفت.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 1614 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر