جلسه نشست و هم اندیشی سوپروایزران آموزش به بیمار مراکز دولتی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۲ |
جلسه نشست و هم اندیشی سوپروایزران آموزش به بیمار مراکز دولتی از طرف مدیریت پرستاری دانشگاه با حضور کارشناس آموزش به بیمار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ؛ سرکار خانم حسینی و دبیر جلسه خانم خبیری ، کارشناس آموزش به بیمار معاونت درمان در تاریخ 99/3/11 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه با رعایت فاصله اجتماعی و پوشیدن ماسک و دستکش  برگزار گردید.
در این جلسه در خصوص مرور برنامه های 99 آموزش به بیمار و همراهان بحث و گفتگو صورت گرفت و هریک از بندهای ده گانه برنامه عملیاتی آموزش به بیمار توسط کارشناسان مربوطه مطرح و تشریح گردید ودر این رابطه به سوالات سوپروایزران پاسخ داده شد. در پایان از زحمات  بی شائبه سوپروایزران قدردانی و تشکر گردید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 781 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر