لزوم شرکت تمامی آزمایشگاهها در برنامه ارزیابی خارجی کیفیت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۷ |
با سلام و احترام
نظر به اهمیت شرکت آزمایشگاههای پزشکی در برنامه های ارزیابی خارجی کیفیت و بکارگیری نتایج حاصله در جهت بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی، بدین وسیله به استحضار می رساند شرکت در برنامه های یاد شده (مطابق با طیف آزمایش هایی که در آزمایشگاه انجام می شود)، همچون سالهای گذشته برای کلیه آزمایشگاهها، اعم از دولتی و خصوصی، الزامی بوده و ارزیابان محترم مدیریت امور آزمایشگاهها در برنامه های نظارتی خود باید از انجام این امر اطمینان حاصل نمایند.
یادآور می گردد پارامترهای تحت پوشش برنامه ارزیابی خارجی کیفیت در سال 1399 مشابه سال گذشته خواهد بود و سه نوبت در سال توسط برگزار کنندگان مورد تایید این اداره کل، شامل انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی، شرکت پیشگام ایرانیان و آزمایشگاه رفرانس تامین اجتماعی( برای آزمایشگاههای تحت پوشش)،برگزار می گردد.
شایان ذکر است در سال 1399 ، "مرکز فنون آزمایشگاهی خاور میانه" نیز به برگزارکنندگان مورد تایید آزمایشگاه مرجع سلامت جهت اجرای برنامه ارزیابی خارجی کیفیت افزوده شده است. لذا آزمایشگاهها مخیر هستند در برنامه ارزیابی خارجی کیفیت یکی از برگزارکنندگان مورد تایید این اداره کل، به انتخاب خود، شرکت نمایند.
آزمایشگاهها برای شرکت در برنامه مرکز فنون آزمایشگاهی خاور میانه می توانند با تلفن های 40440029-021 و 44850400-021 تماس گرفته ویا به آدرس وب سایت www.melabtec.com  مراجعه نمایند.
خواهشمند است دستور فرمایید این موضوع به نحو مقتضی به اطلاع آزمایشگاههای تابعه رسانده شود.

دکتر سیامک میراب سمیعی (مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت)

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 425 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر