ماما پرتوان و پویا ؛ همراه و همگام برای سلامت زنان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۵ |
به مناسبت روز جهانی ماما، گفتگویی با رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جمیله السادات صدرائی؛رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن گرامی داشت روز جهانی ماما عنوان کرد: حرفه مامائی حرفه مقدسی است چراکه یک ماما اولین نگاه، اولین نفس، اولین  گریه  ، اولین لبخند،  اولین شوق و اولین عشق را نظاره گراست و هرانسانی  قطعا روزی از خدمات این قشر خدوم و زحمتکش بهره برده است زیرا خدمات مامائی از زمان پیش از تولد تا سالمندی را در بر می گیرد. بنابراین افتخار می کنم که ماماهستم و به عشق خدمت رسانی به مادران و نوزادان هیچوقت احساس خستگی نمی کنم .
صدرائی در خصوص نقش ماما در پاندمی کووید 19 بیان کرد: در پاندمی بیماری کووید 19 جامعه مامائی نیز دوشادوش سایر مدافعان سلامت از مادران و نوزادان این مرز و بوم حمایت و حفاظت کردند.
وی افزود: ارائه دهندگان خدمات مامائی در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی دست در دست یکدیگرو درکنار سایر اعضای تیم درمان به ارائه مراقبتهای بارداری به مادران مشکوک یا مبتلا به بیماری کووید 19 ، آموزش به مادران باردار و خانواده های آنان و انجام زایمان با کمترین آسیب به مادر و نوزاد پرداخته اند.
رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: از آنجائی که سازمان بهداشت جهانی سال 2020 را سال ماما و پرستار نامگذاری کرده است و به مناسبت روز جهانی ماما برخود لازم می دانم از تک تک همکاران عزیز ماما درکسوت مامائی درحوزه های بهداشت و درمان و آموزش صمیمانه تقدیر و تشکرمی نمایم و برای تمام روزهای سخت و طاقت فرسایشان که در سکوت و آرامش ارائه خدمت کردند خداقوت بگویم.

دفعات مشاهده: 609 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر