کنفرانس علمی یک روزه بیماری قلبی در بارداری و زایمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۵ |
کنفرانس علمی یک روزه بیماری قلبی در بارداری و زایمان در تاریخ 98/8/25 توسط اداره مامائی معاونت درمان و اعضا هیات علمی محترم زنان وزایمان و قلب و عروق دانشگاه برگزار گردید. دراین کنفرانس 100 نفر ازماماها و متخصصین زنان وزایمان و قلب و عروق   بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران حضور داشتند. دراین کنفرانس  درخصوص اهمیت بیماری قلبی در بارداری ، فیزیولوژی قلب در بارداری ، علائم بیماری قلبی ،آمبولی ریه ،ترومبوز ورید عمقی ، بیماریهای فشارخون دربارداری ، کاردیومیوپاتی و نارسائی قلبی دربارداری ، بیماریهای دریچه ای قلب دربارداری ، انتخاب روش زایمان ، ختم و اینداکشن ، لیبر و مراقبت پس اززایمان ، داروهای قلبی دربارداری و شیردهی و روشهای جلوگیری ازبارداری آموزش  داده شد.

دفعات مشاهده: 123 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر