کنفرانس علمی زایمان طبیعی با بی دردی داروئی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۲ |
کنفرانس علمی زایمان طبیعی با بی دردی داروئی  در تاریخ ۹۸/۷/۲۲ توسط اداره مامائی معاونت درمان و اعضا هیات علمی محترم زنان و زایمان و بیهوشی دانشگاه برگزار گردید. دراین کارگاه ۱۲۰ نفر ازمتخصصین زنان و زایمان وبیهوشی و ماماهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران حضور داشتند. دراین کنفرانس درخصوص اندیکاسیون و کنتراندیکاسیون روشهای نوراگزیال و عوارض آن  ، داروهای سیستمیک در زایمان بی درد و اثرات جنینی ومادری ، روشهای  نورواگزیال در زایمان بی درد ، چالشهای مادری در طی پروسه زایمان طبیعی با روش بی دردی ، دستورالعمل تماس پوست با پوست مادر ونوزاد درساعت اول تولد و شروع تغذیه باشیرمادر و تداوم آن و نقش متخصص بیهوشی در موفقیت این برنامه ، اثرات زایمان با روش  بی دردی بر روی جنین آموزش داده شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر