بازدید شب ستاد هدایت معاونت درمان با حضور دکتر عشرتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۰ |
 شب سه شنبه مورخ 9 مهر 1398 ستاد هدایت معاونت درمان با همراهی و حضور دکتر عشرتی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران از مرکز آموزشی درمانی حضرت فاطمه (س) بازدید به عمل آورند.
در این بازدید که با حضور دکتر دیانتی مدیر امور بیماریها ومراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان وکارشناسان ذیربط همراه بود ، ایشان ضمن حضور در بخش های درمانی ، اورژانس IPD و واحدهای پاراکلینیک از نزدیک به انجام بازرسی های منطبق با چارچوب ها واستانداردهای تعریف شده پرداختند.
دکتر عشرتی نیز به عنوان عضو هیئت رئیسه دانشگاه ضمن تقدیر وتشکر از زحمات کارکنان اینمرکز هدف از این بازدیدها را آگاهی بخش از مصائب ومشکلات ودر نهایت نمودیافتن نقاط قوت و  رفع نقاط ضعف دانستند.
لازم به ذکر می باشد بازدیدهای شب از مراکز درمانی وآموزشی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور تمامی اعضای هیئت رئیسه در دستور کار دانشگاه  علوم پزشکی ایران می باشد.

دفعات مشاهده: 217 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر