برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست اداره نظارت بر درمان معاونت درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۹ |
مراسم تودیع دکتر اقاجانی و معارفه دکتر فرزانه به عنوان سرپرست اداره نظارت معاونت درمان با حضور دکتر توکلی معاون درمان ، مدیران و روسای ادارات در روز سه شنبه مورخ 9 مهر 1398 برگزار شد.
دکترتوکلی در ابتدای مراسم با تقدیر و تشکر از زحمات دکتر اقاجانی و اثربخشی ایشان در رسیدن به شعارهای اصلی تیم مدیریت معاونت درمان که همانا برنامه محوری، شایسته سالاری، پاسخگویی واصلاح و بهبود روند، اشاره نموده و برای ایشان آرزوی توفیق و سربلندی نمودند.
در ادامه دکتراقاجانی ضمن تشکر از تمامی مدیران ، کارشناسان و کارکنان معاونت درمان جهت همراهی و همدلی با ایشان در رسیدن به اعداف عالی تعیین شده تقدیر و تشکر نموده و برای دکتر   در سمت جدید آرزوی توفیق در پیشبرد اهداف درمانی این معاونت را کردند.
در پایان دکتر توکلی با تاکید بر تامین حفظ و ارتقای سلامت مردم ، نظارت بر حسن ارائه خدمات درمانی در مراکز دولتی و غیر دولتی و شایسته سالاری در حوزه درمان ابلاغ مسئولیت رسیدگی به شکایات معاونت درمان دانشگاه ایران را ارایه نمودند.

دفعات مشاهده: 401 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر