برگزاری سمینار اعتبار بخشی اورژانس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۷ |
روز دوشنبه مورخ 6 مهر 1398 سمینار اعتبار بخشی اورژانس با حضور سرپرستاران و مسئولین بهبود کیفیت مراکز درمانی وآموزشی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در محل سالن همایش های رازی برگزار گردید.
دراین خصوص دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه با بیان اینکه اعتبار بخشی مکانیسم موثر برای ارزیابی عملکرد، ارتقا کیفیت و امنیت سیستم های بهداشتی درمانی است عنوان نمود که اعتبار بخشی نه تنها به وضع استاندارد می پردازد بلکه دارای ابعاد تحلیلی و مشاوره ای نیز میباشد.ایشان با بیان این موضوع که در سنجه اعتبار بخشی اورژانس سعی شده که تک تک مقوله ها از لحاظ ساختاری وعملیاتی در سطوح مختلف بررسی ومتناسب با امکانات وتجهیزات امروزه کشورمان و  با نگاه بهبود وارتقای فرایند ها تدوین گردد بر بحث خود اعتباربخشی نیز تاکید نمود.
در ادامه این جلسه نیز سرکار خانم حسینی به عنوان مدرس دوره مباحث آموزشی را در خصوص استانداردهای مربوط به محور مراقبت های اورژانس وحاد، به حاضرین توضیح و آموزش دادند و در پایان جلسه نیز به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 275 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر