بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۹ |
 معاون توسعه وزارت بهداشت به منظور بررسی پروژه های  عمرانی در مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی حضور یافت.
به نقل از روابط عمومی مرکز فیروز آبادی :  دکتر تقوی نژاد"معاون  توسعه و منابع وزارت بهداشت" دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران "و هیئت همراه از  واحدهای درمانی، اورژانس و  کلینیک ویژه که در راستای توسعه فضای فیزیکی و ارتقاء خدمات به مراجعین در سال1396 مورد بهره برداری قرار گرفته است بازدید و از نحوه تامین تجهیزات آن ابراز رضایتمندی نمودند. در این بازدید در خصوص حمایت  وزارت متبوع به منظور تکمیل   تجهیزات مورد نیاز تاکید شد.  در ادامه پروژه ساختمان 330 تختخوابی که در مراحل انتهایی تکمیل می باشد مورد بازدید قرارگرفته و در خصوص لزوم تسریع در تکمیل آن و ایجاد ساز و کار مناسب در این زمینه  تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر