برگزاری کارگاه مدیریت بحران در ستاد مرکزی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۴ |
روز یکشنبه مورخ ۳ شهریور ۱۳۹۸ کارگاه تمرین دورمیزی و عملیاتی بحران در ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با هدف افزایش آگاهی و ارتقای سطح عملیاتی دبیران مراکز درمانی تابعه توسط مدیریت حوادث و فوریت های بیمارستانی معاونت درمان برگزار شد.
دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن حضور در کارگاه فوق ضمن تاکید بر آموزش سنجه های مدیریت خطر و بلایا در محور اعتباربخشی نکاتی را به اختصار برای دبیران کمیته های مدیریت خطر و بلایای مراکز بیان نمودند.
در ادامه دکتر سیدین به عنوان مدیر گروه آموزش سلامت در بلایا و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی ایران و به عنوان مدرس کارگاه مذبور ضمن تبیین انواع و اقسام تمرین های دورمیزی بر لزوم برگزاری مانور در مراکز درمانی تابعه تاکید نمودند.

دفعات مشاهده: 260 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر