برگزاری سمینار سناریو نویسی در مدیریت خطر و بلایا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |
روز سه شنبه مورخ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه میزبان دبیران مدیریت خطر و بلایای تمامی مراکز درمانی تابعه  ، جهت سمینار سناریو نویسی بود.
باتوجه به ابلاغ وزارتی نقشه راه بحران ، مدیریت EOC دانشگاه اقدام به برگزاری این سناریو با حضور بیش از ۹۰ نفر از مسئولین حوزه بحران دانشگاه ومراکز درمانی نمود.
مدرس این دوره جناب استاد سیدین ضمن تاکید بر لزوم ارتقای توان علمی وعملی مراکز ، بر ضرورت تدوین سناریوهای فرضی در مراکز و برگزاری جلسات درون مرکزی ، مباحث آموزشی را بیان نمودند.
در پایان این سمینار  شرکت کنندگان در قالب گروه های آموزشی پیرامون مخاطرات مرکز خود اقدام به طراحی سناریو نموده  و در مورد آن به بحث و گفتگو مبادرت ورزیدند.

دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر