برگزاری جلسه شبکه بهداشت و درمان تابعه با اورژانس تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۸ |
روز سه شنبه مورخ ۸ مرداد ۱۳۹۸ در سالن اجتماعات معاونت درمان  جلسه ای با حضور مدیران شبکه بهداشت ودرمان تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران با مدیران اورژانس تهران برگزار شد .
در این جلسه مدیران و مسئولین پایگاه های اورژانس تهران ، مدیران و مسئولین فوریت های پزشکی  شبکه های بهداشت و درمان رباط کریم و شهریار و مدیران حوزه مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان حضور داشتند. از اهداف اصلی جلسه فوق میتوان به ایجاد برقراری تعاملات بیشتر مابین اورژانس تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران در امر انتقال وارجاعات بیماران ومصدومین از صحنه حادثه تا مراکز درمانی اشاره نمود. از مصوبات این نشست می توان به برنامه ریزی جهت بازدیدهای مشترک از دیسپچ های شبکه های تابعه و اورژانس تهران نام برد.

دفعات مشاهده: 120 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر