انجام موفقیت آمیز اولین پیوند کبد در سطح دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۸ |
روز دوشنبه مورخ 98/4/17 بخش پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز آموزشی ودرمانی فیروزگر که پس از 2 سال تلاش بی وقفه تیم مدیریت معاونت درمان و مرکز آموزشی ودرمانی فیروزگر که  از تاریخ 98/4/5 افتتاح شده بود ،  شاهد اولین پیوند موفقیت آمیز کبد در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران بود.
 سرپرستی تیم پیوند برعهده جناب آقای دکتر محسن رضا منصوریان بود ، که ضمن  موفقیت آمیز بودن این عمل جراحی پیوند ، وضعیت عمومی بیمار مطلوب گزارش شده است .
در این خصوص دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن تقدیر وتشکر از زحمات همکاران دخیل در این امر مبارک ، عنوان نمودند که تیم های پیوند در مراکز درمانی به صورت شبانه روزی در حال فعالیت می باشند و معاونت درمان دانشگاه ایران در ادامه رسالت خود ، در حال توسعه وتجهیز هرچه بیشتر واحدهای  فراهم آوری و پیوند اعضای بیمارستان های سطح دانشگاه می باشد.
ایشان ضمن اشاره به تعامل وهمکاری خوب وزارت بهداشت ومجموعه نهادهای ذیربط ، خواستار توجه ویژه مسئولین جهت استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی ایران در این خصوص شدند .
و ابراز امیدواری نمودند که با ترویج و گسترش فرهنگ اهدا و افزایش تلاش ها ، شاهد کاهش هرچه بیشتر آلام ودردهای بیماران نیازمند به عضو باشیم .
در پایان لازم به توضیح می باشد که در حال حاضر حدود 30 هزار نفر در لیست انتظار پیوند اعضاء هستند که متاسفانه روزانه بیش از ده نفر به علت نرسیدن عضو پیوندی فوت می کنند.

دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر