بازدید رییس اداره گردشگری وزارت بهداشت از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۶ |
روز یکشنبه مورخ ۱۶ تیرماه ۱۳۹۸ دکتر هاشم زاده رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت به همراه سرکار خانم نقدی کارشناس حوزه گردشگری از واحد IPD مرکز جراحی محدود بصیر و بیمارستان تهران بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید چند ساعته ایشان ضمن حضور در بخش های تعیین شده از نزدیک در روند ارایه خدمات درمانی و نحوه ی آن و رعایت دستورالعمل ها و آئین نامه های صادره در این خصوص قرار گرفتند.
شایان ذکر می باشد حوزه گردشگری سلامت، نحوه ی بازاریابی، استفاده از الگوهای موفق سایر کشورها و در نهایت تعیین استراتژی های هدفمند در خصوص جذب بیماران خارجی از اولویت های معاونت درمان در حوزه گردشگری سلامت می باشد.

دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر