برگزاری دومین کمیته مرگ و میرناشی از تروماهای منجر به فوت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۶ |
دومین کمیته مورتالیتی ( مرگ ومیر ناشی از تروماهای منجر به فوت ) روز یکشنبه مورخ 98/4/16 با حضور دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه ، معاونین درمان وآموزش و مدیران گروهای آموزشی ومدیران حوزه درمان برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به حاضرین با تاکید بر اهمیت بررسی تروماهای منجر به فوت خواستار انجام برنامه ریزی های مناسب و براساس استانداردهای تعریف شده  در خصوص ساماندهی بیماران ترومایی و تقویت جایگاه کمیته مورتالیتی شدند.
در ادامه نیز دکتر  توکلی معاون درمان دانشگاه در خصوص بیمارستان های پوشش دهنده بیماران ترومایی و همچنین پیشگیری از بروز کم کاری در امر درمان با توجه به پرونده های مطرح گردیده مباحثی را مطرح نمودند.
در ادامه جلسه مواردی از مرگ ومیرهای ناشی از تروما در مراکز درمانی مختلف با حضور ریاست دانشگاه و مسئولین ذیربط مطرح و مورد بحث و بررسی قرارگرفت.

دفعات مشاهده: 73 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر