برگزاری جلسه بررسی اجرای نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۲ |
جلسه بررسی اجرای نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد.
 به نقل از روابط عمومی معاونت درمان:  این جلسه مورخ 21 اردیبهشت ماه و  با حضور دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه،  دکتر عشرتی سرپرست معاونت بهداشتی، دکتر طهرانی مدیر آمار و فناوری اطلاعات و دکتر دیانتی نماینده معاونت درمان در سالن شورا برگزار گردید.در ابتدا سرپرست دانشگاه در خصوص ضرورت انجام نظام ارجاع واجرای پرونده الکترونیک نظام سلامت نقطه نظراتی را عنوان نمود.
دکتر کوهپایه زاده اظهار امیدواری نمود: که با اجرای کامل این دو طرح شاهد افزایش بهره وری وکارایی در سطح مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه باشیم.سپس دکتر طهرانی مدیر آمار و فناوری اطلاعات گزارشی از وضعیت پیشرفت اقدامات انجام شده در این راستا  و درصد پوشش نظام ارجاع در سطح دانشگاه ارائه داد.در ادامه دکتر دیانتی به عنوان نماینده معاونت درمان در مورد وضعیت اجرای نظام ارجاع در بیمارستانهای امام سجاد شهریار ، حضرت فاطمه رباط کریم و امام حسین (ع) بهارستان توضیحات لازم را بیان کرد.همچنین در این جلسه در خصوص مشکلات و چالش های پیش رو در اجرای کامل نظام ارجاع و پرونده الکترونیک مباحثی توسط حاضرین مطرح شد و دکتر کوهپایه زاده بر اجرای کامل برنامه فوق که حاصل کار صدها ساعت کار کارشناسی در سطح دانشگاه می باشد ، تاکید ورزید.

دفعات مشاهده: 63 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر