برگزاری دوره آموزشی مدیریت بحران به دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه توسط معاونت درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۸ |
با توجه به نیازسنجی بعمل آمده در خصوص ضرورت تشکیل تیم های DMATدر دانشگاه پس از حوادث اخیر کشور(سیل و....) براساس مصوبه هیات رییسه محترم دانشگاه ، معاونت درمان به عنوان متولی برنامه ریزی بحران اقدام به برگزاری دوره آموزشی مدیریت بحران وبلایا با محوریت EOC و چارت IMS به سایر معاونت های دانشگاه نمود.
بدین منظور این معاونت اولین جلسه آموزشی مذکور را در روز سه شنبه مورخ 98/02/17  در محل دانشکده پزشکی با حضور دانشجویان پزشکی داوطلب و علاقمند به همکاری در حیطه بحران و مدیر EOC دانشگاه ایران برگزار نمود. در این جلسه چارچوب پاسخ ملی در حوادث غیر مترقبه(NRF)،  چارت IMS دانشگاه و نقش EOC  در حوادث برای دانشجویان تبیین گردید.
لازم به ذکراست برگزاری جلسات آموزشی مذکور با مشارکت معاونت های دانشجویی،اجتماعی و آموزشی در دستور کار این معاونت قرار دارد.

دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر